luni, 15 septembrie 2014

InstaLife # 37

  Mijlocul lunii septembrie..clar acum a venit toamna fără doar şi poate  şi-a făcut loc ceaţa şi temperaturile scăzute...şi a început aglomeraţia mai devreme decât normal. Nu pot spune că îmi lipseşte căldura nu prea îmi place deloc, nici frigul extrem..dar temperaturile de acum chiar îmi priesc.Am avut o săptămână mai grea la lucru, cu colega în concediu....dar măcar nu am avut incidente neplăcute.


Am descoperit recent o combinaţie care mie  îmi place foarte mult: pui pe sticlă+ iaurt dietetic....aş mânca aşa ceva în fiecare zi. Pe lângă faptul că este o combinaţie foarte săţioasă, are un gust delicios. Menţin cu stoicism regimul sănătos, nici până azi nu am mâncat nimic prăjit şi nu am băut cola, păcate culinare am avut totuşi: două felii de pâine cu nutella şi îngheţată, doar o singură dată. Am şi tras ponoasele după, cu o durere de stomac îngrozitoare (nutella a fost de vină), în rest mă menţin pe poziţie.

  
   Recent am desoperit-o pe Ligia Pop, i-am răsfoit una dintre cărţi şi am decis să îmi cumpăr şi eu ceva scris de ea. Mi se pare că scrie detaliat şi pe întelesul oricui, nu vreau neapărat să devin vegană, dar îmi place să încerc mâncăruri noi. Am mai achiziţionat o carte care mi se părea interesantă, acum să încep să fac câte ceva din ele şi dacă sunteţi curioase voi posta câte ceva din ceea ce încerc să fac.

  
 Răsfăţul din această săptămână , un produs reachiziţionat cu care mă împac foarte bine. Nu i-am scris niciodată review , daca vreţi să îmi spuneţi şi fac.


De ceva vreme mă tot învârt în jurul standului cu ceaiuri de la Profi, şi m-am decis până la urmă să achiziţionez unul din sortimente...dragoste de la prima degustare...



Mi-am făcut puţin timp să vizionez un film de la un capăt la altul, este destul de vechi dar cum niciodată nu l-am văzut complet.Mai zic că l-am văzut la lucru, pe mut....:)
Ce mult lucrez câteodată....


Ultimul iaurt încercat are 0% grăsime şi o gramadă de fructe....


 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: