marți, 30 septembrie 2014

Exfolierea tenului:10% acid salicilic/ 60 % acid lactic

   Până în prezent am încercat destul de multe produse dedicate exfolierii tenului, unele mi-au plăcut altele mi s-au părut doar bani daţi pe degeabă. Pe lângă bani a fost  dezamăgirea că eu nu găsesc ceva să mă mulţumească, asta până într-o zi când m-am gândit că vreau ceva de pe Ebay.
     Am început să mă documentez în stânga şi dreaptea de produse eficiente, înainte am încercat Paula's Choice  despre care puteţi citi aici, dar căutam ceva mai "putenic". Recunosc că sunt o persoană foarte nerăbdătoare câteodată, când îmi trece ceva prin cap trebuie să am şi repede acel lucru.Mi-am făcut cont de Pay Pal şi am început căutările, am găsit cele mai interesante produse pe siteurile  asiatice dar cum am groază de poşta vamală m-am rezumat să iau ceva din spaţiu EU pentru a putea ridica coletul de la poşta normală.  


    Am găsit în Anglia acest produs, dacă mă întrebaţi pe mine...ambalajul mi s-a părut tare dubios, şi acum când mă uit la el mă gândesc oare ce ingrediente are. A venit în două sticle a câte 100 ml, cu o etichetă care pare lipită manual, nesigilat şi când am deschis am rămas neplăcut suprinsă de mirosul de acetonă pe care îl emană.Pe lângă asta a venit şi fără instrucţiuni de folosire, eu m-am gândit că îl folosesc ca şi pe cel de la Paula's Choice , care se aplică seara şi dimineaţa te speli pe faţă normal. 
   Am suportat cu stoicism la prima aplicare pe lângă mirosul neplăcut şi faptul că mă pişcă faţa foarte tare.A doua zi dimineaţa m-am trezit mă uit în oglindă, faţa mea mi se părea puţin roşie ..m-am gândit că nu e nimic, trece.A trecut după aproximativ o săptămână, după ce mi s-au dus vreo trei straturi de piele şi eram roşie pe faţă ca şi cum m-a prins soarele. Roşeaţa era cea mai mică problemă, dar cum se ducea pielea arăta foarte urât. Nelămurită fiind am căutat răspunsuri pe internet la produse asemănătoare ca să aflu că eu nu trebuia să stau peste noapte ci doar trei minute, după care trebuia să clătesc cu apă.
   Deşi prima experienţă a fost negativă a fost vina mea, deci nu pot da vina pe produs, el chiar este bun. Acum îl folosesc odată pe săptămână, şi îşi menţine efectul. Nu am ajuns nici la jumătatea sticlei, mai ales că trebuie folosit puţin produs, cred că cel puţin un an îmi vor ajunge cei 200 de ml.

Etichete: , , , ,