miercuri, 23 septembrie 2015

Colecția mea de produse Teeez

   Promit de ceva timp că fac această postare, acum că am strâns câteva produse de la acest brand m-am gândit că a cam venit timpul să vă povestesc despre ele. Ce m-a fascinat la ele, în primul rând designul ambalajelor...nu pot nega că este primul lucru care mă atrage la orice .


Din păcate acest brand nu poate fi achiziționat de la noi el vine doar în cutiile Pick N Dazzle alaturi de alte produse de la alte branduri, toată gama Teeez se găsește în mărime full-size. Toate produsele Teeez sunt hipoalergenice și nu au fost testate pe animale.
Nu mai menționez în ce cutie ce produs am primit deoarece nu mai țin minte exact și nici nu cred că și-ar avea rostul.



Printre primele produse primite a fost lacul de unghii Amazing amethyst,dintr-o singură aplicare lacul arată impecabil. Se usucă repede și nu am pățit să mi se ciobească.



Îmi place orice este verde dar acest fard de ochi m-a fascinat prin asemănarea lui cu unul pe care îl țin minte din adolescență. Este tot mai pigmentat odată cu aplicarea mai multor straturi și rezistă destul de bine pe pleoapele uleioase chiar și fără bază. Must have are un singur defect însă, nu poate fi scos din ambalajul original.Chiar mi-ar fi plăcut foarte mult să îl pun în paleta magnetică.



Am încercat multe rimeluri, puține au fost cele care nu mi-au plăcut dar acest rimel îmi place în mod deosebit. Când îmi cumpăr un rimel în mod normal îl aleg rezistent la apă, îmi lăcrimează destul de des ochii și nu îmi place să îmi curgă machiajul. Midnight skinnydip este un negru pigmentat care se demachiază destul de greu și nici nu curge, de aceea ne înțelegem foarte bine fiind și unicul pe care îl dețin..de ce aș avea nevoie de mai multe dacă ne împăcăm atâta de bine.
Singura mea nemulțumire ar fi, ce mă fac când îl termin..nu mai am de unde să îl achiziționez.



Adăugat destul de recent la colecție, tușul de ochi m-a suprins prima dată neplăcut , când l-am încercat prima dată am reușit să trasez o linie fină și abia dacă se vedea. Am fost dezamăgită, dar fiind pe fugă am folosit tușul meu obișnuit.Am tot stat să mă gândesc ce are, că doar este nou din ambalaj și m-am gândit atunci..a stat în cutie în plan înclinat cel mai bine ia să îl pun eu să stea cu vârful în jos. Black de luxe și-a revenit si l-am folosit   aproape zilnic. Îmi placea pentru că avea vârf de tip cariocă (cu acest tip de tuș am învățat prim dată să mă fac).



Și din rând în rând am ajuns și la produsele de buze, pentru că sunt fan luciu de buze încep cu Sheer gold un luciu de buze transparent cu particule  strălucitoare are un miros pe care nu aș putea să îl descriu decât că este mentolat. Are efect de mărire a buzelor  și rezistă destul de bine pe buze. Datorită faptului că este incolor  eu îl mai aplic peste rujuri sau în combinație cu alte glosuri pentru a le schimba culoarea.


Pe ultima poziție am lasat rujul Sensual red, deoarece nu sunt fascinată de rujuri dar și pentru că nu mă prea avantajează culoarea. Pe buze prefer culori mai închise sau neutre, iar roșul este prea puternic. Având un ten deschis la culoare am descoperit că îmi stau bine nuanțele corai sau neutre.
Nu pot spune ca nu îmi place, doar nu mi se potrivește....


Etichete: , ,