miercuri, 17 septembrie 2014

Secret Love by Marcman

    

     Sunt o mare colecţionară de parfumuri întotdeuna am fost , au fost luni în care mă îndrăgosteam de un parfum şi doar pe acela îl foloseam. Aşa am păţit şi de data aceasta,m-am îndrăgostit iremediabil de Secret Love care seamănă izbitor de bine cu Laura de la Laura Biagiotti , dar preţul este inbatabil.Eu am toată cutia pentru un răsfăţ complet. 
M-a atras încă de la început ambalajul parfumului, şi modalitatea acestuia de deschidere mai ales că eu trăgeam de dop şi nu reuşeam nicicum să îl scot, până mi-am dat seama că acesta se roteşte.
Din tot setul acesta seamănă cel mai bine cu originalul, după pulverizare mirosul se schimbă un pic după pulverizare. Eu având acasă şi originalul am putut să le compar destul de bine şi consider că diferenţa nu este neapărat cel mai mare impediment.Mirosul persistă până la patru ore pe piele şi cam tot atât dacă este pulverizat pe haine.
Gelul de duş mi-a plăcut mirosul, deşi nu seamănă la fel de bine cu parfumul, are un miros plăcut totuşi care persistă puţin, dar acest lucru se întâmplă la majoritatea gelurilor de duş.El are 200 de ml şi poate fi găsit pentru toate aromele la care există parfum.
Crema de corp este bună, ca orice cremă hidratează mie îmi place să o aplic după ce fac baie pentru că intră mai repede în piele.Gama este variată având în vedere că se găseşte şi pentru femei cât şi pentru bărbaţi.

Pe lângă cutie am mai primit şi trei parfumuri din gama Slim Line:

  • 45 Cannabis, care este un parfum unisex şi pe care l-am dat soţului meu pentru că i-a placut foarte mult mirosul
  • două parfumuri pentru femei care îmi plac amândouă în aceaşi măsură:18 Kylie şi 17 Ondine şi pe care le port în gentuţă cu rândul
     Marcman este o  firma înfiinţată în 2002, domeniul principal de activitate fiind producţia parfumurilor şi a produselor cosmetice.

Etichete: , , , , ,