sâmbătă, 28 februarie 2015

9 tipuri de obiecte personalizate

Aproape orice obiect poate fi personalizat unei anumite teme sau unui anumit individ. Exista o multime de metode de creare de obiecte personalizate, pentru companii sau pentru indivizi. Pentru o companie este un mijloc ideal de a-si promova brandul, imaginea, logo-ul in tot soiul de obiecte care ajung sa fie folosite si vazute de o multime de oameni in fiecare zi. E un mijloc relativ ieftin de a-ti face reclama. Pentru indivizi este un mod de creare a unui obiect sau a unor obiecte unice ce exprima personalitatea, lucrurile care le plac, cine sunt ei, totul printr-un mic obiect, care ii diferentiaza de restul. Vezi aici un serviciu de personalizare obiecte!


Printre obiectele personalizate mai comune si mai practice se numara:

  • pixuri - cele mai elementare obiecte de scris, le gasim absolut oriunde, sunt micute, portabile si ieftine, iar personalizarea lor in masa este chiar rentabila, luand in considerare efectul lor. Cu totii folosim pixuri intr-un fel sau in altul, si le folosim destul de mult timp.
  • brichete - pentru fumatori, dar nu numai, functioneaza pe acelasi principiu, micut, util si portabil, astfel cat de multi oameni sunt expusi la vederea sa.
  • stick-uri USB - obiecte practice pentru cei ce lucreaza zilnic cu un calculator, putin mai scumpe, insa personalizare proprie creeaza un obiect unic si memorabil.
  • lanyarduri - vizibile mereu, la gat sau la pantalon, utile mai ales angajatilor din magazine.
  • magneti - obiecte mici decorative, regasite deseori pe frigider, orice ai aplica pe un asemenea magnet va fi o imagine mereu vazuta de fiecare data cand deschide cineva frigiderul.
  • brelocuri - aproape cu totii folosim brelocuri la chei, acestea de regula sunt personalizate cu imagini din calatorii si altele, esti expus la ele mereu.
  • desfacatoare de sticla - pentru terase, baruri sau cafenele, un desfacator personalizat poate fi ceva diferit, pe care clienti pot sa il vada de fiecare data cand trec pragul localului.
  • ceasuri personalizate - ceasurile de perete au o suprafata mare care poate fi personalizata cum doriti.
  • carcase de telefon - carcase de telefon cat mai extravagante, unice, care ies in evidenta, sunt greu de gasit, insa poti sa personalizezi o carcasa simpla cu ce imagine vrei tu.



Acestea sunt doar cateva dintre obiectele care pot fi personalizate pentru placerea ta - viziteaza agrafa.ro pentru mai multe detalii despre personalizare obiecte!