marți, 14 mai 2013

Adio ,gel pe unghii!

Stiu ca, majoritatea dintre voi aveti manichiura facuta chiar de voi! Eu am incercat, dar niciodata nu mi-a reusit sa fac dreapta cu mana stanga..sau daca imi reusea ..nu imi iesea acelasi model.M-am gandit ca poate reusesc pedi...wrong! de sus arata bine french-ul , dar de aproape arata nasol.
Asa ca am trecut la gel, e foarte comod mai ales cand te face altcineva si rezista mult mai ales ca unghiile mele sunt foarte moi.
Si asa m-am complacut ceva timp, pana iar m-a izbit talentul sa imi fac eu (am vazut pe un blog! :) ) asa ca mi-am lasat sa imi creasca unghiile mele fara a mai aplica gel. Cam asa am procedat;
am mers la salon si mi-am facut frech simplu fara model si cum a trecut timpul si ungiile cresteau dadeam la baza cu lac incolor, se vedea o diferenta dar ea era mai mult ca grosime. Cam la doua luni dupa aceea, am luat pila si am pilit suprafata lucioasa duoa aceea gelul s-a desprins destul de usor..asta ignorand bineinteles unghiile mele care au ramas in valuri..si am dat cu lac transparent. Dar cum sunt o fire mai delasatoare m-am facut cateva saptamani cu lac si pana la urma mi-am dat seama ca nici talent nu am ....dar nici rabdare si m-am intors la unghiile cu gel..pe care mi le fac si in prezent. Le admir pe fetele care au atata talent si dedicatie sa si le faca singure!
Daca totusi va ganditi sa renuntati la gel ..si nu aveti rabdare, mai exista o metoda:
1. Luati o pila pentru gel si piliti partea lucioasa pentru a rupe sigiliul
2. luati bulgari de vata  si imbibatii in acetona, puneti pe suptafata unghiei
3.luati staniol si faceti degetare in care va introduceti degetele cu vata imbibata
4.stati cam 10 minute, dupa care gelul se desprinde de pe unghie fara probleme
Oricare dintre metode alegeti, la final aplicari crema cat se poate de grasa peste unghii!
:)

Etichete: