joi, 26 martie 2015

Două măști cu ulei de ricin care merită încercate

  Îngrijirea părului, o misiune destul de dificilă mai ales dacă folosești tot felul de produse sau aparate ,dar și dacă te vopsești. Aceștia nu sunt singurii agenți care agresează părul, unde mai pui soarele, vântul. Produsele de păr ajută într-o oarecare măsură, dar de multe ori un extra îngrijirii poate face doar bine.
Astăzi vreau să vă povestesc despre două măști pe care le folosesc pe rând câte una în fiecare săptămână.



Mască de păr cu  ulei de ricin și gălbenuș de ou
Fortifică părul și îi dă luciu, pentru efecte maxime se lasă să acționeze cel puțin o oră. După folosirea ei, părul are o strălucire de păr sănătos și rămâne hidratat.



Mască de bere și ulei de ricin
Nu prea sunt fan bere, poate una la câteva luni..dar cumpăr bere destul de des pentru a-mi face mască de păr.
Dacă ai părul tern poți încerca această mască.Ai nevoie doar de o cană de bere și două linguri de ulei de ricin.Se amestecă bine și se aplică pe păr unde se lasă să acționeze circa 30 de minute, după care părul se spală cu șampon și balsam.
Dacă sunteți tentate să încercați una din măștile de mai sus vă recomand să nu:
aplicați și la rădăcina părului deoarece uleiul de ricin v-a îngreuna firul de păr și arată ca și cum nu v-ați spălat pe cap.
Ideal aceste măști să fie folosite înainte de spălare, pe părul murdar în cazul în care aplicați pe părul proaspăt spălat , după trebuie să repetați procedura altfel părul v-a rămâne îmbâcsit. Șamponați de cel puțin două ori părul deoarece, după prima șamponare poate să vi se pară părul curat dar vă spun din propria experiență că încă nu ați îndepărtat uleiul.
Sunt curioase dacă voi ați încercat măcar una din măștile de mai sus , sau dacă ați încercat uleiul de ricin înalte combinații pentru a face măști.

Etichete: , ,