marți, 2 aprilie 2013

WEEKEND HAUL


Hello happy people, a venit primavara. Asa ca, in weekend am fost 
sa imi cumpar una alta.
 Dupa ce am
auzit si vazut pe Youtube o gramada de rewiev-uri , ELF EYELID PRIMER-  asa ca l-am achizitionat. Ce promite: rezistenta indelungata a fardurilor. Si binenteles nu am putut astepta prea mult  si l-am incercat, sunt destul de multumita de rezultat, ramane de vazut pe termen lung cum ma impac cu el.

Si daca tot am inceput sa scriu de ceva ce am vazut pe Youtube....urmatoarea investitie a fost FREEMAN -FACIAL CLAY MASK AVOCADO&OATMEAL, indeparteaza excesul de sebum si lasa o piele curata si moale. Deci pot spune..am incercat-o si pe asta. Rezultatul e destul de bun...dar nu face minuni...si eu care credeam ca ma va da pe spate, dar cine stie poate la altcineva functioneaza mai bine...sau poate eu am asteptari prea mari.

Alte lucruri cumparate de la DM, in afara de masca:


-BALEA GEL DE DUS LIMETTE SI ALOE VERA-are un miros placut si un pret accesibil, e bun dupa parerea mea. Asta probabil depinde ce asteapta fiecare de la gelul de dus....dupa mine trebuie sa miroase bine si sa nu usuce pielea.

-BALEA PROFESIONAL SAMPON REGENERANT SI BALSAM REGENERANT-pe eticheta scrie ca nu contin silicon, efect antistatic si, ca contine micro proteine. Prima impresie dupa folosire este ca, sunt niste produse bunicele, adica nu sunt mai rele decat altele pe care le-am incercat pana acuma dar nici super. Dar avand in vedere pretul, destul de accesibil pot spune ca dupa ce le voi termina voi incerca altceva , tot de la ei probabil.


-ALVERDE AQUA ROLL PENTRU OCHI-ce promite:piele cu 50% mai hidratata si mai intinsa dupa 3 saptamani de utilizare. Prima impresie care mi-a lasat-o este ca: are un efect racoritor si parca are niste particule sclipitoare,dar mare grija sa nu intre in ochi ca ustura. Eu din pacate m-am frecat la ochi si ce am mai plans.....




 -S.HE-LIPSTICK MAGIC COLOURS nr 165-ador culoarea aleasa..la rezistenta insa nu ii pot da un calificativ pozitiv , tot ce mananci  si bei il face sa se stearga. Am vazut la stand ca  au o gramada de culori, nici nu stiam ce sa aleg. Dar dupa aceea m-am gandit ca, mai bine decat Avon, o marca pe care o consider accesibila ca pret dar, din pacate culorile nu sunt ca si cele din catalog , am zis a mai bine o culoare pe care o pot proba.
Cam atat pt acest weekend...
Voi ce produse folositi de la DM?....ce recomandati?....












Etichete: , , , , , , , , , ,