luni, 2 noiembrie 2015

Melkior a lansat colectia “I feel loved” – Classic Christmas



Mascara “I feel pretty”
I feel pretty! Rasfata-te cu noua Mascara de la Melkior!
Textura sa elastica inovatoare confera un aspect uimitor genelor, curbandu-le si dandu-le volum. Peria din fibre e special conceputa pentru a separa genele, fara a le incarca si pentru a obtine un aspect sofisticat. Da volum genelor tale!

Aflați mai multe »

Instalife:octombrie

Bună dimineața dragelor!
Luna aceasta am fost mai harnică și prima postare este chiar instalife să nu mai ajung iar la jumătatea lunii și să postez. 
Luna octombrie a fost luna mea, pe lângă faptul că a fost ziua mea am primit cadouri printre care și ceva ce mi-am dorit foarte mult, dar momentan păstrez secret.Cel mai inedit cadou a fost un zbor cu un avion de mică dimensiune, cadou primit de la soțul meu. Nu am zburat niciodată cu avionul până acum pentru că îmi este frică de înălțime, jumătate de zbor oricum am stat crispată și respiram greu..spre sfârșit m-am obișnuit însă, nu pot spune că mi-a plăcut aterizarea. M-am convins încă odată că nu îmi place înălțimea și chestiile care provoacă adrenalină, sunt o fricoasă.



Timișoara văzută de la 700 de metri, cu un ochi închis și unul deschis , să nu mai zic când lua curba și mă proptea în ușă, cred că a ras copios pilotul în sinea lui.Dacă aș mai repeta experiența..cu siguranță nu prea curând!


Din secțiunea produselor primite la testare/de ziua mea, nu sunt toate dar majoritatea despre unele ați citit deja celelate trebuie să vă povestesc în următoarea perioadă.

Din secțiunea obsesii culinare, sunt mare fan paste  de la Lidl și am luat sortimentele pe rând și nu mă mai satur de ele pe lângă asta le porționez și mănânc de două ori dintr-o pungă. M-am îndrăgostit iremediabil de Sloop, în imagine se vede doar cel de portocale dar îmi place și cel de sfeclă.













În 30 am fost la Alba Iuia într-o mica excursie....
Îmi pare rău că este o postare atât de scurtă și cu puține poze dar nu a fost o perioadă prea activă pentru mine.
Vă doresc o lună noiembrie cât mai frumoasă...eu recunosc că am început să număr zilele până la Crăciun deja.