luni, 3 martie 2014

InstaLife # 9

   Nici nu îmi vine să cred că este luna martie, parcă ieri, alaltăieri discutam despre cum ne îmbrăcăm la revelion, unde mergem şi a zburat timpul şi a venit primăvara.


  Plăcuţele de la MoYou primite sunt superbe şi, deşi prima mani nu mi-a ieşit a doua cu siguranţă va fi perfectă...mai ales că sunt primele de acest gen pe care le încerc. Tot săptămâna trecută a ajuns şi coletul de la Kurtmann, au nişte curieri de toată jena, asta pentru că era estimat să îmi ajungă pe data de 25.02 şi mie mi-a ajuns pe data de 26...cred că este prima dată când păţesc aşa ceva, mai repede ajungea cu poşta .


Săptămâna asiatică la Lidl, aşa că am profitat să îmi iau această supă care este delicioasă..acum îmi pare rău că nu am luat mai multă. La partea de hrană m-am decis că dacă tot nu pot să mănânc sănătos, atunci în fiecare dimineaţă voi  beau un suc făcut în casă...cel din pahar este preferatul meu: suc de spanac, nu îl amestec cu nimic pentru că îmi place gustul.


O altă lună , un alt Cosmo...da ştiu, în fiecare lună zic că nu îmi mai iau luna viitoare, dar cred că deja e obişnuinţă. Mi-am petrecut weekendul răsfoind revista, citind postări inspirative şi jucându-mă ..şi câteodată toate deodată! :)

Etichete: