luni, 20 ianuarie 2014

InstaLife # 3

 Si a mai trecut o sapatamana! Nici nu imi vine sa cred cat de repede, daca ma gandesc ca prima saptamana de abia m-am tarat pana la lucru, sa nu mai zic cat de greu imi era sa ma trezesc. Trebuie sa recunosc ca ma trezesc mai usor dar tot nu reusesc sa ma ridic din pat inainte de 8.
     Luni a fost ultima zi de dieta, si acum dupa ce s-a terminat am " pacatuit" intr-o seara si am macat carofi prajiti si am baut o doza de Cola, am avut o durere de stomac ingrozitoare... am decis sa nu mai pun gura pe suc pana data viitoare cand am impresia ca din nou ma va durea stomacul.
La capitolul unghii, mi-a ajuns comanda de la Golden Rose si prima culoare incercata a fost acest violet mat de care m-am indragostit, si mi-am taiat unghiile ..sincer imi pare rau acum dar vor creste ele.Ultima masca incercata despre care va voi povesti intr-un mic review,si premiul castigat pe blogul By Sunshine,miroase demential de bine...Lush i miss you!
Ce de-al doile premiu castigat la concursul Elenei este o poseta de piele, care a a ajuns saptamana acesta, am impresia ca mama mea o va confisca. Desi tehnic vorbind suntem in mijlocul iernii, si ar trebui sa fie frig si evenul zapada dar ghioceii au crescut nestanjeniti. 
Second nail laque incercat este auriul acesta superb de la Golden Rose, unghiile par din aur. In weekend am avut in program un mic tur de shopping, dar m-am intors cu mana goala asa ca duminica am achizitionat si eu CSID care avea si The One( o revista pe care nu as cumparao niciodata pentru ca , chiar nu isi justifica banii.
O saptamana superba va doresc.

Etichete: