luni, 21 iulie 2014

Wishlist de vara...

  De mult nu am mai făcut lista cu dorinţe, după cum aţi văzut nu prea mă fascinează hainele aşa că listuţa mea se rezumă la produse de îngrijire cât şi  produse pentru machiaj. 
Primul magazin online în care mî opresc este Iherb.com, de unde nu mî pot abţine în fiecare lună să nu comand ceva, pe săptămâna aceasta trebuie să îmi ajungă ultima comandă care normal va avea o postare dedicată special.


Încă nu am încercat produse de la Physician"s Formula, dar de ceva timp acesta paletă îmi face cu ochiul şi deşi e de ceva timp pe lista tot amân să o cumpăr dar tot a mea o să ajungă.Mi se pare şic ambalajul şi culorile sunt neutre, sunt curioasă dacă sunt şi pigmentate.



  Neapărat trebuie să încerc acest produs, mă chinui de ceva timp să îl cumpăr dar niciodată nu e disponibil, o fi bun de aceea . Am citit câte ceva despre săpunul negru african şi nu ţin neapărat acest brand, eventual o să caut ceva asemănător pe ebay.com.


 Alt brend diferite puncte de achiziţie, am vrut prima dată să comand de pe DollySkin.ro dar nu este niciodată în stoc, aşa că am văzut şi pe ebay, diferenţa de preţ nu ar fi aşa mare dar îmi este groază de poşta vamală. 
Pe lângă poştă mă gândesc că la cât sunt de grijulii cu cutiile să nu se spargă fardurile, mai ales că sunt atat de frumoase. Nu mă pot decide care dintre cele două palete să o aleg..cel mai probail pe cea care nu are deloc roz.


 Una din ultimele apariţii The Body Shop m-a făcut atât de curioasă încât cu siguranţă o voi achiziţiona, mai ales că de mult vreau un tratament pentru ten cu acţiune peste noapte şi studiez de ceva timp ce să achiziţionez. Preţul este destul de mare, dar sper să compensez prin calitate...o să studiez şi lista de ingrediente mai atent.



  La ce formă drăguţă are această sare de baie de la Bomb Cosmetics nu cred că mai trebuie să spun nimic....imaginea zice totul.
Cam atât pentru vara aceasta...oare?!
Lista mea originală este interminabilă şi în cotinuă expansiune, dar aceste cinci produse neapărat vreau să le achiziţionez....
  Dacă una dintre voi a încercat unul din produsele mai sus menţionate aştept părereri, merită sau nu?


Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram




Etichete: , , ,