vineri, 5 decembrie 2014

Jocurile online pentru orice varsta

  Nu stiu voi ce faceti in timpul liber , sau in timpul in timpul in care nu aveti chef de nimic, dar mie imi place sa ma joc . Pentru ca ma plictisesc repede orice si am investit  destul de multi bani in jocuri licentiate, am ajuns la concluzia ca tot online-ul vine cu solutia cea mai simpla si pana la urma cea mai  ieftina.Si totul se rezuma la un search online, enter si lumea jocurilor este infinita, asa ca am si zile in care ma joc cu orele desi gandul initial era doar sa ma relaxez  10 minute.


   In fiecare zi ma joc altceva, sau acelasi joc mai multe zile in functie de ce ma atrage mai mult in ziua respectiva. Singurele jocuri pe care le evit cu desavarsire sunt cele care cer comenzi complicate, sau concentare maxima...pentru ca banuiesc ca v-ati prins ca ma joc la lucru, in fiecare zi fara exceptie.
  Recent am descoperit ca imi plac inclusiv jocurile cu ferme,oameni dar inclusiv jocurile de gen competitii cu ar fi jocuri  curse de cai
Din cand in cand imi plac si cele de fetite, cu machiaje si haine, pana la urma nu trebuie sa ai o anumita varsta sa joci astfel de jocuri si toti avem micile noastre placeri vinovate.
Pe langa faptul ca jocurile nu trebuie cumparate, ma bucur ca nici nu necesita instalate, ceea ce de obicei presupune timp si nervi, asta daca bineinteles nu sunteti in asi ale calculatoarelor, eu de fiecare data am intampinat dificultati in astfel de situatii.
 Ce-mi mai place la jocurile online este faptul ca imi pot masura fortele cu alte persoane, pot dobori recordurile altora si stabili altele noi. Cand am mai mult timp la dispozitie , aleg jocurile de tip multiplayer, ma joc impreuna cu prietenii....
Voi ce jocuri online jucati?

Tag: The Very Inspiring Blogger Award

Mulţumesc Bianca Cosmeticlover ,Elena de la Beauty Magic Box  şi Alina de la My chic lifestyle pentru acest tag, parcă nu am mai făcut unul de ceva timp (nu foarte mult) dar ador tagurile.

Tagul constă în a enumara 7 lucruri despre mine şi a nominaliza alte 15 bloguri care ma inspiră.



1.Ador surprizele, dar dacă eu trebuie să fac una nu mă pot abţine. De câte ori îmi propun să iau ceva cadou şi să îl ţin, nu contează că mai e o zi sau zece nu pot ţine şi mă scapă gura şi nu mai e surpriză.

2.Îmi plac filmele de groază , cu cât sunt mai sângeroase, cu atât mai mult..şi în timp ce mă uit la ele mănânc ...sunt o ciudată, recunosc :)

3. Am rău de înălţime şi de lifturi, deşi e ciudat cu înălţimea mă pot urca pe scară, dar nu suport să mă uit de pe un pod de exemplu. De lift îmi este frică din clasa a şaptea când mergeam la meditaţii şi a rămas lifrul blocat cu mine între etajele  nouă şi zece.

4.Sunt o fire pesimistă şi mă pot îneca într-un pahar cu apă , în ultimul timp am început să mă axez spre gândire pozitivă sper să se schimbe ceva în timp.

5.Visez să fac un curs de makeup, dar timpul nu îmi permite deloc....

6.Nu ştiu să fac deserturi, deloc şi nu prea gătesc..la mine aragazul este obiect de decor de pe care şterg periodic praful....

7.În ultimul timp nu prea mă mai machiez, simt că tenul meu are nevoie să respire şi mă dau doar cu rimel şi atât .
Nu prea mă avantajează pentru că sunt cam ştearsă..dar nevoile tenului meu sunt prea importante.

Ştiu că trebuie să nominalizez 15 bloguri, dar am văzut că majoritatea au făcut acest tag, aşa că cele care nu au făcut vă invit să o faceţi iar cine nu are blog vă invit să lăsaţi un comentariu..doar ştiţi că sunt tare curioasă :)

Etichete: ,