marți, 11 noiembrie 2014

Freeman-Scrub de fata si de corp cu carbune activ si zahar brun

     Cum am ajuns eu sa achizitionez acest scrub...foarte simplu din curiozitate. Sunt o persoana foarte curioasa, daca vad ca cineva cunoscut are ceva sau arata foarte bine, vreau sa aflu secretul, asa s-a intamplat si cu acest produs. Ma tot uitam la Irina, o stiti pe Irina e fata care este in spatele blogului Oglinda oglinjoara ea are un ten alb ca mine dar foarte frumos, ma tot uitam si ma gandeam oare ce face? ce produse foloseste? ..si am intrebat-o (stiu ca puteam sa caut si la ea pe blog, dar e mai fain asa) si ea imi zice exfolierea e de baza si ca scrubul de la Freeman e cel mai bun.
Am mai avut o masca de la acest brand si char mi-a placut, asa ca nu am ezitat sa achizitionez si aceasta masca de fata cu carbune activ si zahar brun



Ce promit cosmeticele Freeman:
  • actiune dubla in detoxifierea pielii: -carbunele activ purifica prin extragerea surplusului de sebum si impuritati care blocheaza porii;

                                           -zaharul inlatura celulele moarte din  piele, avand un efect de catifelare;


  • nu usuca pielea;
  • destinat tuturor tipurilor de piele;
Pret:27 ron si poate fi achizitionat de pe siteul Aoro.ro

Cantitate:150 ml


Modalitate de utilizare:

Pe ambalaj scrie ca produsul trebuie aplicat pe fata si pe corp evitand zona ochilor,ceea ce nu se specifica este daca trebuie folosit pe tenul umed  sau uscat, asa ca eu am incercat pe tenul umed dupa ce inainte am folosit un clenser( daca il folosesc pe tenul uscat mi se pare prea agresiv) .Mi se pare ca efectul este mult mai bun asa. Produsul se lasa sa actioneze 5-7 minute, dar si daca il las sa actioneze mai mult timp nu se intampla nimic negativ,mai ales ca ma uit la televizor sau pe internet si uit sa ma duc sa il spal. 
Primul lucru la care m-am gandit atunci cand l-am turnat in palma a fost faptul ca acele granule de zahar sunt cam mari si cu siguranta imi voi zgaria tenul, dar dupa ce am intins pe toata fata am observat ca nu e chiar asa, si cum stai mai mult timp cu el parca se mai moaie. 
Inca de la prima aplicare mi s-a parut ca atunci cand il intind da o senzatie de incalzire desi pe ambalaj nu spune ca este un produs care sa faca asta, am crezut ca este impresia mea dar cand l-am clatit mi-a dat aceeasi impresie asa am ajuns la concluzia ca cel mai probabil unul din ingrediente este responsabil de acest efect.



Studiind un pic produsul am ajuns la concluzia ca, chiar carbunele activ este cel responsabil de acest efect prin faptul ca deschide porii, da acea senzatie, e adevarat ca dupa clatire tenul este un pic rosu dar acest efect neplacut de roseata dispare dupa cateva minute.

Parerea mea

Chiar imi place acest produs, curata tenul in profunzime lasandu-l moale si catifelat. Desi nu usuca tenul eu prefer dupa utilizarea lui sa aplic o crema puternic hidratanta, fiind un produs utilizat in exfoliere ia totusi din grasimile proprii pielii.
Il voi achizitiona in continuare,mai ales ca mi se pare ca are un pret bun si este foarte mult produs, asta in cazul in care il folosesc doar pentru ten . L-am incercat si pe corp si este la fel de eficient ca si pe fata cu singura observatie ca trebuie tinut ca si masca  cateva minute si eu nu prea am rabdare.
Daca sunteti curioase sa incercati aceasta masca , pe siteul celor de la Aoro este si varianta la pliculet pentru o singura utilizare, astfel puteti vedea daca va place sau nu aceasta masca si merita cumparata cea mare.


Etichete: , , , , ,