joi, 19 iunie 2014

Etude House AC Clinic Intense Pink Powder Spot Set

     În sfârşit a ajuns şi la mine acest kit după două luni de la comandarea lui, cred că şi dacă îl cumpăram de pe ebay.com ajungea mai repede.
Preţul lui a fost de 54 ron pe lângă care am plătit transportul 8 ron, a mai fost în cutie şi câteva mostre de la alte produse.

Ce conţine:
  • Etude House AC Clinic Intense Pink Powder Spot 15ml
Genul acesta de produs l-am mai încercat , de la un brand românesc  am fost foarte încântată pe  atunci de produs. Mi se pare că cele două au multe asemănări, am optat totuşi pentru Etude House datorită cantităţii mai mici şi a recipientului. Acest produs promite să: calmeze , vindece şi ilumineze imperfecţiunile  cu o formulă- tratament puternic.
  Produsul este format dintr-o substanţă lichidă şi o pudră roz, doar pudra roz este folosită în tratarea problemelor tenului, de aceea  recipientul nu se agită.Acest produs ameliorează zonele umflate.Acest produs, deşi are cantitate destul de mică ajunge timp îndelungat.
  •  Etude House AC Clinic Intense Pink Powder Water 15ml
Spre deosebire de produsul mai sus menţionat acesta se agită, dar în principiu face acelaşi lucru, dar poate fi utilizat atât ziua cât şi noaptea sub powder,deoarece nu se vede.
  Pentru că îmi place foarte mult m-am decis să îl achiziţionez în mărime full size, dacă există.
  • 30 buc de bețișoare de bumbac
   Deşi m-am enervat foarte tare întârzierea cu care a venit kitul,şi m-am gândit să nu îl ridic sinceră să fiu..... mi-ar fi părut rău.
 Produsele sunt foarte bune, preţul puţin mai mare decât la ebay, dar m-au vrăjit de la prima utilizare. Inclusiv designeul lor este foarte drăguţ, aşa mititele parcă sunt de jucărie.
   Singurul minus pe lângă întârziere este că ambalajul a venit fără etichetă cu traducere,nu îmi doream în româneşte dar măcar în engleză,din păcate de aceea nu am pus şi ingredientele pentru că nu am găsit :(

Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , , , , , , , , , ,