luni, 14 iulie 2014

InstaLife # 27&28

   Îmi cer scuze pentru absenţa mea atât de îndelungată de pe blog, chiar dacă pe Facebook am reuşit cât de cât să fiu activă pe blog am tras chiulul rău de tot.
    Nu vreau neapărat să îmi găsesc scuză dar concediul m-a obosit foarte tare şi întoarcerea la lucru a fost mai dificilă datorită oboselii acumulate, colega mea a fost în concediu două săptămâni asta a însemnat de două ori mai mult de lucru. Per ansamblu a fost greu dar a trecut, şi sper să reuşesc să recuperez cu postările pentru că am rămas în urmă foarte rău .


Un timp am reuşit să mă abţin de la a manca prostii am folosit concediu şi săptămânile de după pentru şi am sărit de restricţiile obişnuite în ceea ce priveşte mâncarea, dar o să îmi revin cu timpul.Nu am mai mâncat de ceva timp pizza aşa că nu am putut rata să nu mănânc una întreagă singură...a fost delicioasă .



Muncă şi relaxare în acelaşi timp...cu prima mea îngheţată Corso, nu am mai încercat până acum şi chiar a fost delicioasă deşi nu sunt fan îngheţată  de vanilie, am rămas plăcut impresionată.


O mică încercare de a reveni pe drumul cel bun, în timp ce mă relaxez la lucru ...asta fac eu vinerea când am terminat tot ce era de făcut..câteodată e şi fain să ai un job din acesta :)


   Printre puţinele zile în care a fost cât de cât frumos afară mi-a atras atenţia o floare foarte drăguţă, dar cum îmi este milă să le culeg am lasat-o să stea frumos în grădină :)

Am cumpărat  Cosmo doar pentru că era Katy Perry pe copertă, deşi revista e mai slabă decât de obicei , cred că sunt în vacanţă sau nu au chef de lucru.

Ultimele mele dulciuri aduse , pe care le-am cosumat de ziua Mondială a ciocolatei...s-au terminat deşi am adus o plasă imensă...:(



Sâmbătă seara am fost la film,asta după ce am fost la o stare civilă...a început sezonul nunţilor, săptămâna viitoare mai una...următoarele două weekenduri de fapt sunt cu nunţi. Îmi place, abia aştept să dansez puţin :)
Îmi cer scuze pentru pozele puţine , dar timp puţin....
Promit săptămâna viitoare să revin cu multe poze....pentru moment vă doresc o săptămână cât mai uşoară :)


Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: