marți, 28 aprilie 2015

Produse terminate in ultima perioada

Am tot adunat ambalaje, dar gata trebuie să le arunc așa că azi vă povestesc despre unele produse pe care deși le-am terminat nu am apucat să scriu despre ele.Sunt destul de multe așa că spor la citit și sper că nu v-a plictisit prea tare .

Produse pentru ten

Poate datorită faptului că nu am mai făcut de ceva timp acest gen de postare, mi se pare că am consumat cele mai multe produse  consumate sunt cele pentru ten.


 
Printre produsele preferate , Ivatherm tronează cu siguranță. Am terminat Spayul , am unul mic de la Vichy dar cu siguranță când îl termin pe acela îmi achiziționez din nou Ivatherm.Aqua Treatment, recunosc că mi-am dorit mult tonicul acesta mai ales că am auzit multe lucruri bune despre el, mi s-a părut bunicel dar nu ieșit din comun de grozav dar la prețul mare pe care il are cu siguranță nu îl mai achiziționez.Wonder Pore îl am de ceva timp și a durat ceva să mă îndur să îl folosesc, dar nici nu pot spune că am ajuns să îmi formez o părere concretă.



Achiziționat anul trecut, acest produs cu mulți plasturi care acționează asupra acneei nu mi s-au părut grozavi. Eu personal nu am văzut mare diferență, așa că am decis să nu îmi mai cumpăr.



Comparat între cel albastru și acesta, clar acesta îmi place mai mult..poate tocmai datorită faptului că este dedicat tenului cu probleme.



Produsul meu preferat de la Garnier este gata, am încercat în această dimineață să mai scot ceva din tub dar din păcate nu mai am nimic, trebuie să îmi cumpăr altul și chiar am văzut la reducere în Dm. Dacă sunte
i curioase să citiți review îl găsiți aici.

Produse pentru corp

Știți că, crema de corp la mine nu cred că veți vedea dar geluri de duș cu siguranță. 

Gelul de duș Attirance miroase delicios, îmi place efectul pe care îl are asupra pielii  și cu siguranță îl voi reachiziționa (pe lângă încă câteva arome care mi se par grozave)

Deodorantul nu este rătăcit în imagine, doar l-am terminat și dacă tot făceam poza să nu fie singur. E preferatul meu de destul de mulți ani, momentan folosesc Garnier și mi se pare bun să văd dacă în timp rămân la Garnier sau mă întorc la Nivea.



Câștigat în ianuarie la un concurs , m-a cucerit din prima ador mirosul în mod deosebit cu toate acestea nu știu dacă îl voi achiziționa vreodată  datorită prețului . Puteți să citiți despre acest produs aici.

Produse pentru îngrijirea părului

Am prostul obicei de a începe produse noi, chiar din cele pe care le folosesc în mod regulat se mai găsesc în recipient de aceea de cele mai multe ori îmi este greu să le termin și să nu uit să fac poze la recipientele goale.




A treia tură din această gamă , le ador și rămân fan de acum înainte dar cum prietena mea nu mai locuiește în București nu mai are cine să mi le trimită. Sunt  bune, ieftine și economice deoarece necesită o cantitate mică de produs la fiecare spălare.


Gerocossen este un șampon care.....nici nu știu să spun dacă îmi place sau nu, la prima utilizare ne-am înțeles bine la a doua nu și așa a tot continuat relația noastră până l-am terminat. Nu cred că îl voi achiziționa prea curând... Despre celelalte două produse din imagine puteți citi  aici  și aici .



Și recent terminată una din gamele de la Garnier au fost la favoritele lunii martie, și rămân la fel de încântată de ele deși acum am achiziționat ultima apariție de la ei.

Etichete: