marți, 6 octombrie 2015

Ziaja Manuka Tree Purifying – cremă de noapte pentru exfoliere delicată

 Am tot stat să mă gândesc , despre ce produse nu v-am povestit deși le folosesc de ceva timp și mă împac bine așa că azi am deschis dulăpiorul din baie și primul produs pe care mi-a căzut privirea a fost acest produs Ziaja Manuka Tree Purifying . Pentru că am mai încercat câteva produse de la ei și pe unele le-am recomandat, am avut până acum o mică nelămurire și anume:numele brandului care se pronunță corect jaia deși și acum mai uit și tot cum se scrie îi și spun pentru că mi se pare mai simplu pentru cine dorește să îl achiziționeze să țină minte cum se scrie.


Și acum dacă tot am lămurit pronunțarea numelui astăzi vreau să vă povestesc câte ceva despre o cremă care m-a surprins într-un mod plăcut încă din primele zile.

Ce promite:
  • conferă luminozitate petelor pigmentare cauzate de soare
  • reduce coșurile și porii dilatați
  • îmbunătățește elasticitatea și fermitatea pielii datorită ingredientelor din compozitie
  •  se adresează tenului gras/mixt, dispus la coșuri și acnee
Cantitate:50 ml
Preț:26 ron în funcție de locul de unde este achiziționat

Îmi doream de ceva timp produsele din gama Manuka Tree Purifyng, mai ales că am citit păreri bune despre acest produs . Deși mi-am  dorit acest produs , mi-a fost teamă prima dată să îl folosesc, pentru că promite exfolierea cu ajutorul acidului de migdale (concentrație 3%)  mi-a fost teamă să nu îmi înroșească tenul, dar de la prima utilizare am văzut că tenul meu câteodată sensibil și mofturos nu s-a înroșit deloc ceea ce pentru mine a fost un semn bun.


      Produsul vine într-un ambalaj opac de plastic și dozarea se face printr-un orificiu mic, este destul de optimă dozarea în cazul în care nu apeși prea tare și iese mai mult produs decât trebuie. 
Ce nu îmi place la ambalaj: trebuie să deșurubezi capacul, dar poate în timp se va schimba acest lucru.
Textura cremei este non-uleioasă, pare mai mult gel decât o cremă iar mirosul este foarte plăcut( în cazul în care nu tolerați produsele cu mirosuri puternice, acest produs își pierde mirosul după câteva minute).
O cantitate cât o boabă de fasole este suficientă pentru întreaga fața și gât,mai ales că intră aproape instant în piele datorită texturii ușoare fără a lăsa o peliculă .
Efectul pe care l-a avut asupra tenului meu, a fost cel de a estompa petele rezultate de pe urma unei crize violente de acnee pe care am avut-o acum câteva luni în urma unui dezechilibru hormonal.Rezultatele benefice în ceea ce privește petele au început să se vadă după o săptămână de utilizare.
Am mai observat că tenul este mult mai luminos și parcă punctele negre sunt mai puține decât înainte, în ceea ce privește acneea nu aș ști să spun dacă are efect deoarece nu mai am această problemă , lucru care sper să și rămână așa.

Etichete: , ,

Maini hidratate cu crema intensiv reparatoare de la Melkior

« Daca nu stii ce sa faci cu mainile tale, sa le transformi intr-o mangaiere! »
Jacques Salome
Crema pentru maini Intensiv Reparatoare
ega iCrema pentru maini Intensiv Reparatoare
Noua Cremapentru maini Intensiv Reparatoare creata de Melkior este special conceputa pentru pielea uscata si deteriorata. Protejeaza, hraneste, hidrateaza si calmeaza pielea, imbunatatind elasticitatea ei. 


Contine un cocktail de ingrediente active pretioase:
Sangele Dragonului este un ingredient cu  un puternic efect anti-oxidant, actioneaza ca un cicatrizant, protejeaza si fortifica fibrele de colagen.
Untul de Shea are proprietati protectoare, hranitoare, hidratante si calmante.
Uleiul de argan are proprietati reparatoare, hidratante, efect anti-imbatranire.
Uleiul Inca Omega reduce hiper-sensibilitatea si pierderile de apa de la nivelul epidermei, imbunatatind de asemenea microcirculatia.
Ceramidyl-Omega imbunatateste hidratarea si elasticitatea pielii.

Pret lansare 29,90 lei
www.melkior.rombunatateste hidratarea si elasticitatea pielii

Etichete: