vineri, 31 octombrie 2014

Răsfăţul simţurilor cu El Divino...

   Bună dimineaţa dragele mele , ce bine este când se apropie weekendul cu paşi repezi şi începem să ne plănuim cum vom petrece timpul liber. 



Eu astăzi mi-am început ziua cu arome parfumate de la El Divino dintre care una care îmi este cunoscută şi tare îndrăgită .



De la stânga spre dreapta, în varianta de sticla de 8 ml pe lângă faptul că sunt foarte bune de purtat în poşetă miros foarte bine au şi un preţ bun, 15 ron.
Încep cu preferatul meu 035-Vivian, îl am de ceva timp şi îmi place foarte mult mai aşes că persistă şi are o mireasmă pentru toate sezoanele fără a părea prea greu sau dulce.
Cu arome de : iris , portocale, iasomie , nucă, patcouli şi vanilie îmi revigorează dimineţile, de acum îl port şi în poşetă.
Despre 028 Love Game , când l-am desfăcut mi s-a parut un pic mai dulce dar e doar impresia mea, cu aromă orientală de vanilie  l-aş asorta la o ţinută sofisticată. În general am tendinţa de a asocia parfumurile după cum mă îmbrac, şi mă îmbrac după cum mă simt în ziua respectivă foarte rar am păţit să pun mâna pe unul din parfumrile pe care le deţin şi doar să mă dau cu el , doar pentru a mirosi a ceva.La fel sunt unele arome care îmi trezesc anumite amintiri şi sentimente.
De la prima pulverizare  010 Pastel, îmi aduce aminte de crin  nu ştiu de ce dar aşa este impresia mea,cu aroma florală şi fructată are un miros seducător. Pe lângă faptul că îmi dă impresia de crin, îmi aduce şi aminte de un parfum pe care îl folosea mama mea când eram mică.



Pe lângă parfumurile  de poşetă a venit şi varianta full-size de la 001 Absolute, un parfum floral mai sofisticat decât toate celelalte descrise mai sus.Într-un ambalaj de sticlă şi în varianta de 30 de ml, îl puteţi achiziţiona la preţul de 40 ron şi este ideal pentru a face cadou unei persoane dragi, având în vedere că se apropie Crăciunul eu personal am început să fac liste şi achiziţii astfel nu voi mai avea stresul cumpărăturilor.Dacă totuşi varianta la 30 de ml vi se pare prea mică, mai este varianta de 45 şi 100 de ml.
Toate produsele sunt în ambalaje reîncărcabile, ceea ce mi se pare foarte convenibil.
  Pentru preturi parfumuri si alte informatii legate de El-Divino accesati pagina "Produse Parfumuri "


      Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: ,