luni, 22 decembrie 2014

Ados Cosmetics Texture Effect Nail Polish

   În ultimul timp nu am mai folosit lac de unghii, doar tratament pentru întreținerea lor și m-a luat așa un fel de lene. Lacuri de unghii am destul de multe, dar preferatele mele sunt cele texturate. Pentru că am doar trei nu ezit niciodată să achiziționez încă una sau două în plus. Recent am fost în mall și am intrat în unul din magazinele care comercializează tot felul de produse destinate îngrijirii. Inițial nu vroiam nimic, dar mi-a atras atenția un stand micuț și un semn mare deasuprat cu toate la 50% mai ieftin. 




Cum nu am văzut prea bine m-am apropiat, timid și ce să vezi...lacuri texturate ....toate. Nu foarte multe nuanțe , aproximativ zece din care doar cele trei mi-au atras atenția în mod deosebit.


Prima nuanță încercată a fost numărul 04 , un verde superb care se vedea încă de la început că este texturat.

  



Au urmat 03 (cea gri) și 05 (cea albastra) care atunci când le-am aplicat mi s-au părut netexturate, dar odată ce s-au uscat s-au făcut așa cum trebuia și anume texturate.





Prețul lor a fost 11,9 ron dar am ieșit bine cu ele cu reducerea de 50% .












Vouă care vă place?

Etichete: , ,

InstaLife # 51

 Bună dimineața...luni, mai sunt două zile de lucru după care urmează o perioadă de relaxare.Abia aștept să nu mai aud telefonul , colegii vorbind interminabil tot la telefon , facturi , deconturi și alte cele...


 Mi-am început săptămâna cu pregătiri pentru clienți, colaboratori..nu cine știe ce acolo : calendar , pixuri toate personalizate...până la urmă orice gest oricât de mic e drăguț ...


Am primit și comanda aoro, micuță e adevărat, dar am avut buget limitat așa că am profitat să îmi cumpăr  câteva măști Freeman, mai am una acasă și voi posta părerea mea despre toate patru. Despre Garnier nu pot să spun decât din amintiri că am incercat-o ca și masca, am decis să îmi împrospătez memoria așa că am zis că merită.


Mi-a înflorit fetița de la lucru, este superbă....


 De când a început luna decembrie farfuria cu caramele nu a fost niciodată goală și de câte ori trec pe lângă ea mai iau una. Decembrie pentru mine este sezonul în care mananc cel mai mult, dar nu mă îngraș..doar pun un strat mai gros pe mine să nu îmi fie frig.



Sâmbătă seară a fost concert în centrul orașului, am reușit să înregistrez și eu o mică parte a unui cantec foarte cunoscut cel putin de noi cei din acest oraș.



În weekend am fost până pe Semenic, zăpadă multă dar un vânt și ceață ...am suprins această poză înainte de a ajunge în stațiune.