miercuri, 8 octombrie 2014

Mersea - Gel Serum Anti-Rides

  Bună dimineaţa dragele mele, m-am gândit să ăa întreb azi despre ce părere aveţi despre seruri dacă la voi au avut efectul scontat.
 Înainte să vă povestesc despre ultimul ser încercat de la Mersea vreau să dezvolt puţin subiectul şi să vă povestesc care este diferenţa dintre un ser şi o cremă. Mi s-a pus întrebarea mai demult şi nu eram nici eu foarte lămurită, în afară de denumire nu am ştiut să zic exact diferenţele aşa că am căutat pe internet.
Crema are rolul de hidratare al stratului superior  al pielii, în timp ce serul intră în stratul adânc al pielii.
 Nu ştiu de ce dar o perioadă am folosit, şi chiar mi-au plăcut, însă când le-am terminat am uitat complet de ele şi abia acum redescopăr cât pot fi de bune serurile pentru ten. Spun asta şi pentru că eu am tenul mixt, în zonele uscate o cremă ar fi ok de folosit dar în zona T şi bărbie evit cu desăvârşire utilizarea cremei.  

    Pentru că îl folosesc de aproximativ o lună m-am gândit că a venit timpul să vă povestesc despre: Mersea Gel Serum Anti -Aging care este un produs cu o formula concentrata de vitamine care ajuta la reinorea colagenului si revitalizeaza celulele pielii.
Când am citit prima dată prospectul nu am ştiut exact la ce să mă aştept că va face pentru tenul meu, mi s-a părut foarte interesant ambalajul şi mai ales cum arată produsul. Are acele particule mici albastre care se contopesc odată cu întinderea gelului pe piele.   Pot spune că mi-a plăcut încă de la prima aplicare şi nu i-am găsit nici un defect, şi cred că pe lângă faptul că a devenit produsul meu must have din fiecare zi am ajuns la concluzia că îmi va ajunge o perioadă lungă de timp, mai ales că este nevoie de  două maxim trei pompiţe pentru întreaga faţă.

  În instrucţiuni scrie că ar trebui să îl aplic înaintea cremei de faţă, dar eu nu folosesc cremă şi totuşi mă declar încântată de rezultate.
Serul îmi hidratează pielea în profunzime fără a o îngrăşa şi fără a creea acel strat lucios .
Pe lângă faptul că hrăneşte tenul în profunzime, pielea este luminoasă şi poate fi aplicat direct machiajul, aşa că îi dau nota maximă ca bază de machiaj.
Cantiate:50 ml
Preţ: urmeaza o perioada de surprize la toate produsele din gama MERSEA DEAD SEA pe siteul Jessy Store
Pentru că nu este primul produs cu extract din Marea Moartă pot spune cu siguranţă că acest brand are produse bune , chiar mă gândesc să mai achiziţionez câteva produse mai ales cele de păr mi se par interesante şi cele de corp. 


 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , , ,