marți, 2 decembrie 2014

Luna decembrie, luna cadourilor

   Zilele trecute am răsfoit suplimentul cu sugestii de cadouri de la Cosmopolitan şi m-am îngrozit de preţurile piperate la unele produse, aşa că am început să iau magazinele la pas pentru a găsi cadouri la preţuri decente, dar şi online am început căutările.
 Pentru mine deja ştiu ce vreau , dar pentru cei din jur e mai greu. M-a încântat foarte mult să văd o varietate parcă mai mare de pachete de cadou, şi parcă este mai simplu să alegi. Preţurile bune cam pentru toate bugetele, vă zic cu aproximaţie ce am văzut în Auchan.



Cel mai ieftin pachet este de la Doina şi anume demachiant şi cremă gama clasică, până în 9 ron este un produs bun de dat de exemplu unei mătuşi sau mame care are peste 50 de ani şi cu siguranţă cunoaşte produsele. De la Farmec găsiţi o grămadă de combinaţii depinde de bugetul pe care îl aveţi, până la urmă mai trebuie să vă rămână ceva bani şi pentru după sărbători bănuiesc. 



M-am uitat şi la Elmiplant şi Gerocossen din nou preţuri bune,  de la 15 ron chiar m-a tentat şi pe mine să îmi cumpăr ceva dar am amânat puţin în lipsă de fonduri.



Dove au şi ei pachete tentante am văzut gel de duş+ sapus+floare de duş   la 19 ron, ceea ce este un preţ decent.



Garnier are şi el pachete, am văzut demachiant+cremă la 23 ron.
Dacă aveţi un buget un pic mai mare m-am uitat pe siteul celor de la Aoro, undeva la media de 50-150 ron.


   Acestea ar fi doar una dintre sugestii, pe siteul lor găsiţi mai multe produse nu doar parfumuri la preţuri decente şi branduri mari.L-am ales chiar pe acesta pentru că l-am avut mai demult şi chiar mi-a plăcut mirosul lui.
Pe site l-am găsit la 99 ron la promiţie şi are 75 de ml.Am ales produse pentru îngrijire , parfum dar m-am gândit că v-ar interesa şi ceva.
Multe combinaţii de la Max Factor am văzut, preţ de pornire undeva de la 60 ron ceea ce nu e chiar aşa mult mai ales că în pachet sunt două produse.  Şi Astor am văzut câteva pachete dar nu m-am uitat foarte atent la preţ.
Sper că micuţa mea postare să vă fie de folos, m-am gândit să mă orientez doar la acest segment pentru că doar la acesta m-am uitat momentan.

Etichete: , , , , , , , , ,