vineri, 20 iunie 2014

Empties...

  A mai trecut o luna, am mai terminat cateva produse. 
Am decis sa nu le mai strang intr-o plasa ci, sa le fac poza si sa le arunc urmand sa alcatuiesc cand se stang mai multe sa fac o postare.

Produse pentru ten:

 Neutrogena visibly clear spot stress control: un produs pe care l-am detestat pana la ultima picatura. Il am de jumatate de an dar nu mi-a placut deloc are un miros puternic care ma facea sa lacrimez la fiecare utilizare, si pisca foarte tare. Cu siguranta nu o sa imi cumpar acest produs.
Gerovital H3 Retinol: a fost buna , nu exceptionala mai ales ca avand un ten mixt in zonele uscate era buna dar in zona T luceasca foarte repede tenul, si sotul meu a folosit impreuna cu mine lui chiar ii place.
Despre masca de la Dirty Works puteti citi AICI,imi place la fel de mult ca atunci cand am cumparat-o singura problema a mea este ca nu o mai gasesc in Marionnaud.

Produse pentru par:

Gama Syoss e un mare NU pentru mine, puteti citi AICI despre ele, cu siguranta nu mai achizitionez aceste produse, chiar nu isi justifica banii .


Tratamentul de la Farouk il am de anul trecut dintr-un Pink Box, desi mititel l-am folosit de aproximativ cinci ori. Lasa parul ca si cum ai fost la coafor, e destul de scump full size dar sunt hotarat sa il achizitionez , atunci ii voi face un review amanuntit.

Produse pentru corp:

 Gelul de dus de la Yves Rocher miroase delicios mie mi se pare ca a prajitura , e prima data cand incerc acest sortiment.
Gelul Avena l-am achizitionat de la Profi, a fost ieftin si e cantiate foarte mare... are un miros placut dar din pacate consistenta prea lichida este mai bun ca si spumant de baie decat ca si gel de dus.
Gelul de dus de la Palmolive a mirosit superb, care dureaza cateva ore dupa utilizarea lui cred ca il voi achizitiona.
Deodorantul de la Gerovital micut , usor de luat in poseta mirosul este putenic dar dispare devenind discret, chiar m-am uitat in DM sa il achizitionez, dar nu este varianta mini.


Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , , , , ,