marți, 27 mai 2014

Miresme atrăgătoare de la Roger & Gallet

     Brandul Roger & Gallet a fost fondat în 1862 şi a colaborat de-a lungul timpului cu designeri faimoşi. Brandul promovează starea de bine prin parfum,conţine ingrediente naturale. Inspirat din apa de colonie a lui Jean Marie-Farina,  şi distribuitori oficiali ai lui Napoleon I , cei doi au înbinat cunoştinţele distileriei cu ingredientele  naturale . Fiind o marcă care are peste 200 de ani, este printre cei mai importanţi producători de parfumuri de lux revin cu un design nou şi atractiv.
     Parfumurile lor au miresme care vizitează toate grădinile lumii, pentru o experienţă unică. Chiar de accea primul parfum care mi-a atras atenţia este:
Roger & Gallet Jean Marie-Farina,care este un parfum dedicat atât femeilor cât şi bărbaţilor.
     Este un parfum de vară, cu arome de fructe proaspete, flori şi arome orientale.Indiferent de vârsta sau stilul de viaţă, este un parfum care se potriveşte oricui. Fiind apă de colonie  miresmele rezistă întreaga zi fără a necesita reaplicare, chiar de aceea este foarte convenabil, fiind unisex puteţi profita pentru a economisi  spaţiu şi a-l folosi timp îndelungat.
Dacă sunteţi totuşi mai individualişti ca mine,sau  pur şi simplu aveţi gusturi diferite, acesta nu este nici o problemă pe site-ul celor de la Aoro, puteţi găsi pentru fiecare gust în parte fie că vă plac aromele fresh, florale, fructate.
Pe lângă apa de colonie ,apa de toaletă,apa de parfum puteţi găsi şi alte produse destinate îngrijirii corpului cu arome atrăgătoare.
Din grădinile Andaluziei un produs destinat corpului cu multiple beneficii: ulei de corp cu aromă de portocală mi se pare foarte atrăgător, mai ales că îmi plac aromele de citrice şi în special portocala.

       El este un produs multifuncţional putând fi utilizată atât pentru corp, ten cât şi pentru păr.El fiind non-ometogenic nu trebuie să vă fie teamă de eventualele probleme ulterioare cu tenul,singura restricţie este să evitaţi zona ochilor. Sunt foarte încântată dacă un produs este multifuncţional mai ales datorită beneficiilor pe care aceste produse le oferă.El  conţine un cocktail de şase uleiuri din plante cu proprietăţi benefice, având proprietăţi antioxidante.
Hidratează şi tonifică pielea conferind o piele frumoasă, catifelată şi cu un parfum peesistent fără a avea în compoziţie silicon. Dacă aveţi pielea uscată, sau dacă pur şi simplu sunteţi în căutarea unui produs care să vă vrăjească şi să vă încânte simpţurile acesta este produsul ideal.
Preţul variază în funcţie de cantitatea dorită, fiind necesar destul de puţin produs pentru aplicare puteţi cumpăra pentru început o cantitate mai mică pentru a testa.
    Printre seturile inmieresmate am găsit şi aceste săpunuri cu aromă de lavandă, ambalate individual pot fi achiziţionate şi ca set, ideal de făcut cadou sau pentru a fi utilizat acasă. Preţul per set este mult mai convenabil.

   Cu miresme de lavandă franţuzescă, aceste produse păstrează tradiţia  vechii reţete cu uleiurile esenţiale, fără a usca pielea lăsând-o catifelată şi plăcută la atingere.
Dacă vi se pare mai dificil de a purta apa de colonie sau orice produs în excursii puteţi opta pentru şerveţelele parfumate, sunt mici  împachetate individual  puteţi alege din cele două arome : portocala sau Jean-Marie Farina.


Voi aţii încercat ceva de la acest brand?

Etichete: , , , , , , , ,