miercuri, 19 noiembrie 2014

Am incercat samponul uscat Batiste floral & flirty blush...

     Prima dată când am citit despre acest şampon uscat a fost pe unul din blogurile pe care le citesc şi mi s-a pus pata pe el, neapărat îl doream doar că ,  nu găseam de unde am uitat cu timpul de el. 
În urmă cu mai bine de o lună am citit că , cei de la Douglas au început să îl comercializeze aşa că am fugit să îl achiziţionez. Pot spune că am rămas şocată de preţul pus de ei pentru 50 de ml, dacă ţin bine minte 23 de ron...dacă e mult sau puţin ..eu zic că mult comparativ cu preţurile pe care le-am văzut pe dincolo.
Am plecat dezamăgită de la ei şi mi-am luat gândul că îl voi achiziţiona, dar supriză l-am primit cadou de ziua mea în varianta full size( mulţumesc Alina)



Deşi mi-a fost recomandat să încerc varianta clasică, mă bucur că l-am primit pe cel cu aroma florală.
 Prima impresie a fost că miroase cam puternic pentru gustul meu, dar mirosul se diminuează lăsând doar o aromă plăcută şi suportabilă.
Se aplică foarte uşor, după o agitare în prealabil al flaconului, se pulverizează la 30 de cm de rădăcină (dacă este mai aproape va rămâne o peliculă albă, ca şi făina). După pulverizare se masează rădăcina părului şi cam asta a fost tot. 
Este uşor de folosit, părul arată curat şi are şi un miros foarte plăcut, cu siguranţă voi achiziţiona acest produs atunci când voi termina flaconul.



Etichete: , ,