marți, 3 martie 2015

L'Erbolario LODI ACCORDO ARANCIO (Orange & Tangerine)

   În ianuarie am participat și eu la un concurs organizat pe blogul Whatever Eva  Wants, la care premiu era minunățiile din imagine ( puteți să râdeți dar eu îmi doream doar micuța agendă cu flori) și mare a fost surpriza să și câștig. 


Pentru că L'Erbolario  se găsește în Sensi Blu am trecut de câteva ori pe lângă rafturi dar cum mi se pare cam piperat ca preț am învățat doar să mă uit și atât. 
Ador ambalajele lor adorabile de colorate cu imagini care mai de care de atrăgătoare.
Dacă tot am intrat în posesia premiului m-am gândit să mă uit și eu de unde vine denumirea brandului , mai ales că nu știu limba italiană.
L'Erbolario=a strânge ierburi de pe câmp pentru a studia proprietățile benefice.


Am fost suprinsă să citesc că spumantul de baie poate fi folosit și ca gel de duș face parte din ediția noua lansată cu ocazia Crăciunului din 2014, deci este o linie nouă.
Cantitate:250 ml
Preț: nu știu cât costă în farmacii dar am căutat pe internet și este undeva la 12,35 euro
Nu pot descrie mirosul acestui produs, este foarte plăcut și mi se pare că portocala iese cel mai bine în evidență. Trebuie folosit puțin deoarece face multă spumă, cel mai mult mi-a plăcut că mirosul a rămas pe piele câteva ore . Produsul nu mi-a uscat pielea cu toate că mă așteptam să se întâmple asta.