sâmbătă, 6 decembrie 2014

Despre iarnă şi zăpadă....

   Iarna pentru mine este un anotimp mai dificil, din mai multe motive nu suport foarte bine frigul şi aş prefera să îmi petrec timpul undeva unde este cald şi să nu trebuiască să ies din casă. Cum nu se poate, trebuie să merg şi la lucru mă îmbrac cu  mii de haine şi tot îmi este frig, am o problemă cu mâinile şi picioarele reci (circulaţie periferică proastă).


  Ador zăpada mai mult să o văd pe geam, pentru că dacă trebuie să plec cu siguranţă trebuie să îmi curăţ maşina şi clar mă apucă tremuratul. Nu a mai fost zăpadă de câţiva ani în perioada Crăciunului, asta mai ales că atunci când eram copil aşa asociam sărbătoriile de iarnă.
Am observat că de câţiva ani zăpada vine în ianuarie-februarie când normal traficul se aglomerează la fel de excesiv ca atunci când plouă şi ies şoferii de "duminică".
Cu toate minusurile acestui sezon, ador să schiez. M-am reapucat acum câţiva ani după ce în copilărie am avut un accident la schi. Recunosc că încă mai am temeri în anumite locuri unde pârtiile sunt mai abrupte, dar sper ca până la urmă să reuşesc să depăşesc acet hop. Am şi perioade când mă dau cu placa.
Îmi place să mă dau şi cu patinele, am învăţat repede mai ales că înainte mă dădeam cu patinele cu rotile, din păcate mă dau rar fiindcă nu am cu cine şi tot mai fain este în doi.
  După ce am citit rândurile de mai sus am realizat că mi-ar plăcea să locuiesc într-o ţara unde este cald tot timpul, dar are locuri amenajate în clădiri pentru a schia, deci am decis să mă mut în Dubai :)
Deci dragă Moşule te rog frumos să îmi aduci zăpadă doar în zilele de Crăciun şi eventual la munte ( până mă mut eu în ţara caldă mult visată), în rest în oraş să fie soare , frumos şi măcar 15 grade.