miercuri, 4 iunie 2014

Un pic de shopping.....

     Am un dulap plin de haine,într-o perioadă eram foarte pasionată de aspectul fashion mai mult decât cel de beauty aşa că de ceva timp, cred că mai precis de când am blogul s-au schimbat priorităţile. Acum merg rar să îmi cumpăr ceva de îmbrăcat,şi de obicei când îmi cumpăr haine este când merg cu cineva în oraş atunci mai văd ceva şi îmi cumpăr . Zilele trecute soţul meu zicea să mergem să ne cumpărăm teneşi, mie mi-a trecut prin cap că nu am tricouri care să îmi placă aşa că am intrat în C&A. 
După ce m-am învârtit vreo 5 minute am şi găsit ce vroiam, să nu râdeţi, dar îmi cumpăr haine pe care nu le probez şi asta de ceva timp. Şi achiziţiile....
Au costat 24,9 bucata, mai erau şi modele fără mâneci  sunt un pic mai lungi şi le-am ales pentru că sunt perfecte când merg cu bicicleta, nu îmi rămâne spatele dezgolit.
Nu am putut să mă abţin şi am trecut şi prin Kaufland, unde merg răruţ pentru că nu mă prea atrage .Am achiziţionat un gel de duş, pe care cu greu m-am decis să îl cumpăr pentru că în plan era de fapt cel de la Palmolive.
Mi-a plăcut mirosul lui, sunt curioasă de efectele acestui produs în timp, preţul la 400 ml a fost undeva la 11 ron , destul de bun cred.
ŞerveŢelele demachiante le-am mai avut şi am fost mulţumită de ele, le folosesc mai ales când am un machiaj foarte persistent.
Nu puteam să ratez măştile pentru ten, surpriza cea mare a fost că producătorul este Montagne Jeunesse ele se numesc Chantelle şi costă până în 5 lei.Voi reveni cu păreri după ce le încerc.

Etichete: , , , , , , , ,