duminică, 28 decembrie 2014

Simplitatea unui sistem de supraveghere

      Cand auzim de sisteme de supraveghere imediat ne gandim la ceva complicat, la multe camere de supraveghere, cabluri, diferite sisteme de montaj, un perete intreg de ecrane pentru monitorizare si eventual si o echipa care sa se ocupe de toate acestea. Birourile, firmele mari, eventual unitatile administrative au nevoie de sisteme de supraveghere, nu? Ei bine, nu, oricine poate sa aiba si sa foloseasca un sistem de supraveghere, usor, in birou, mic sau mare sau in casa personala.
Un sistem de supraveghere reprezinta totalitatea aparatelor care permit realizarea activitatii de supraveghere, nu trebuie sa ii exageram nici proportiile, nici dimensiunile. Kituri pentru sisteme de supraveghere gasesti la iUni, iar aceste kituri, cu care poti sa instalezi singur un sistem de supraveghere variaza de la 2 camere de supraveghere, 1 DVR, alimentatorii si conectorii necesari la 8 sau chiar 16 camere de supraveghere, care pot fi de interior sau de exterior.


    Camerele de supraveghere se conecteaza la DVR, totul se leaga la o sursa de alimentare si gata. Tot ce mai ramane de facut este sa urmaresti inregistrarile realizate sau captarea in timp real. In functie de tipul de camera pe care il alegi poti sa faci acest lucru chiar si de pe telefonul mobil. Nu ai nevoie de o echipa de intretinere pentru un sistem de supraveghere, imaginile captate se stocheaza direct pe DVR, si pot fi vizualizate oricand. Nu trebuie sa ai pe cineva sau sa stai tu mereu in fata ecranului ca sa vezi ce se petrece.
            Beneficiile folosirii unui asemenea sistem sunt numeroase, indiferent de locatie. Ofera protectie, intimideaza si garanteaza securitatea spatiului respectiv. Chiar daca s-ar intampla ceva, cel responsabil poate fi usor prins cu ajutorul imaginilor realizate de camerele de supraveghere. Un sistem de supraveghere este simplu si sigur, asa ca de ce sa nu incerci unul - vezi seturile complete de sisteme de supraveghere disponibile.