luni, 29 februarie 2016

Întreaga îngrijire NIVEA într-un deodorant: NIVEA lansează noua gamă de deodorante Protect & Care

NIVEA lansează noua gamă de deodorante Protect & Care ce îți oferă îngrijirea unică NIVEA inspirată din NIVEA Creme. 



Din grijă pentru tine şi pentru cei dragi, NIVEA, cea mai de încredere marcă de îngrijire a pielii la nivel mondial*, lansează noile deodorante Protect & Care ce conţin tot ce-i mai bun din NIVEA Creme, prețioasa cutiuță albastră, devenită, în timp,  simbolul brand-ului. 

Aflați mai multe »

Etichete:

Cake Eyeliner by Melkior


   Când am citit prima dată despre apariția unui nou produs din colecția I am Famous, am fost foarte curioasă să îl încerc mai ales că este sub formă compactă și poate fi folosit :atât uscat și se poate folosi ca un fard de pleoape obișnuit , inedit este că odată adăugată apă el devine un tuș de ochi.  
Pentru că sunt disponibile trei variante cromatice, prima dată am ales să îmi cumpăr brown cu gândul că tuș negru am tot de la Melkior și nu vedeam rostul să am aceeași culoare.Dupăc e l-am testat câteva zile cu succes, mi-am dorit să încerc și nuanța prune pentru că mi se părea superbă plănuiam inițial să îmi cumpăr odată cu salarul din ianuarie. Ca de obicei cei de la Melkior au băgat oferte și printre ele era îți iei un cake eyeliner și mai primești unul și nu am putut rezista și mi-am luat și prune, pentru că îmi doream foarte mult dar și black dacă tot am profitat să o fac până la capăt.

Aflați mai multe »

Etichete: