marți, 5 august 2014

Rutina mea de ingrijire a tenului

  Mă gândesc de ceva timp să fac o astfel de postare dar dintr-un motiv sau altul am tot amânat  şi cum nu am postat niciodată această rutină nu am avut ce updaitui.
Fetele care mă urmăresc  zi de zi sau cel puţin cât de cât aţi observat că produsele de îngrijire a tenului le schimb foarte des , poate la o lună chiar. Dacă un produs mi se pare ineficient sau nu dă randamentul pe care îl astept îl scot rapid şi îl înlocuiesc cu altceva.
Situaţia s-a schimbat însă în ultima lună când am schimbat aproape toate podusele şi vâd ceva rezultate foarte bune. 
Trebuie să specific ca am  tenul mixt, tendinţă acneică aproape tot timpul îmi apare câte un monstru, iar vara din cauza câldurii problemele tenului devin mai serioase decât în sezoanele cu temperaturi mai scăzute.
Cele mai mari probleme le am în zona T, unde mă confrunt cu puncte negre, puncte albe care practic sunt coşuri care ies la suprafaţă când nu este necesar (în apropierea unui eveniment important) ele se află preponderent în zona dintre sprâncene şi semne lăsate de acnee. 



Pentru curăţarea tenului am început să folosec produse Clearasil am două cleansere diferite, în momentul de faţă îl folosesc pe acesta. La început l-am folosit pe celălat dar nu mi s-a părut eficient. Trebuie folosit puţin produs, face spumă , curăţă bine mai ales că are nişte particule fine care nu zgârie. Folosesc acest produs odată  pe zi dimineaţa , nu usucă tenul şi are un miros plăcut.Clenserul de la BWC este ultima achiziţie şi îmi place să îl folosesc seara, aştept cu nerăbdare să văd efectele asupra tenului.



Ultimul produs descoperit de care m-am îndrăgostit de la prima utilizare este apa micelară de la Bioderma pe care o folosesc după ce mă spăl pe faţă cu clenserul. Am câştigat-o la un concurs şi pot spune că nu ştiu de ce am aşteptat atâta timp , puteam de mult să o cumpăr, dar m-am tot gândit şi răzgândit, după ce termin ce mai am desfăcut să îl achiziţionez (va mai dura ceva timp pentru că mai am două sau trei produse asemănătoare).



 Şi acum unul dintre produsele de care nu mă voi despărţi mult timp un BHA achiziţionat de pe Ebay. După ce am încercat exfoliantul de la Paulas Choice am căutat ceva mai puternic şi m-am oprit la acesta. Sticluţa e dubioasă, miroase urât şi înecăsios ca şi acetona, dar efectele se văd a doua zi.
Cremă de faţă folosesc, destul de rar ruşine să îmi fie, am folosit o perioadă Apiderin Lejer dar acum folosesc o cremă de la Biola în varianta de tester: Damasc Rose Moisturizing Cream, îi ador mirosul în mod deosebit,mai ales că îmi plac trandafirii .
În această postare nu vreau să includ şi măştile pe care le folosesc săptămânal, pentru că nu cred că îşi au locul aici.

                 Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , ,