luni, 24 noiembrie 2014

InstaLife # 47

     Cum începe bine săptămâna?! Uşor..cu coletul de la Aoro, care a durat ceva până a ajuns la mine având în considerare că am pus comand pe data de 12 şi a ajuns pe data de 17.



În coş nu am pus prea multe..dorinţe mai vechi şi ce am mai vazut interesant, pe lângă i-am comandat şi soţului meu un parfum dar care nu este în poză.


  Faimosul BlackFriday a trecut cu peripeţii şi nervi în unele cazuri, mi-am comandat doar câteva lucruri mărunte să zic. Nu am plecat  din start pe ideea că îmi cumpar ceva anume, ci am decis să merg cu "valul".
De pe Elefant am comandat la un preţ foarte bun Sub dom  de Stephen King, două volume la  36,45 ron am mai adăugat transport dar tot am ieşit bine.Să nu mai zic că siteul lor a funcţionat impecabil indiferent de oră.
Soţul meu a vrut să citească cartea, ne uitam la serial şi nu avem răbdare până tot fac un episod. Eu am vrut mai mult să citesc cartea pentru că îmi place tot ce am citit până acum scris de autor( îmi plac mai ales cărţile cu tentă horror).
Partea a doua cu nervi a fost Makup Shop de care care mă declar foarte dezamăgită mai ales de neseriozitatea de care au dat dovadă în ce priveşte funcţionarea siteului. Degeaba au zis că au produse pe stoc pentru toată lumea, eu mă aşteptam să fie pregătiţi şi tehnic...



Pentru că vineri nu am prins loc la film, am mers sâmbătă....
M-a dezamăgit complet,cu toate acestea aştept partea a doua unde sper să fie mai multă acţiune.

Săptămâna trecută a fost săptămâna brandurilor, singurul lucru care mi-a atras atenţia a fost gelul de duş de la Cien.
Am încheiat încă o săptămână şi ne apropiem cu paşi repezi către Crăciun...:)

O săptămână cât mai uşoară să aveţi.

Etichete: