luni, 7 decembrie 2015

Recomandari de cadouri la #Dichisar

Ce cadouri cumpărăm de la #Dichisar - 30 de recomandări creative de Crăciun
 
Pentru febra cadourilor doctorii recomandă cu încredere târgurile de Crăciun! Weekend-ul acesta ne vedem la #Dichisar cu 60 dintre cei mai iubiți noi creatori români, la cel mai fun târg din București. Veți găsi câte ceva pentru fiecare stil, însă cu siguranță nimic banal. Cumpărăm de aici toate cadourile că să fim siguri că niciunul dintre ele nu va ajunge uitat într-un sertar.
_____________________________________
Editia #Dichisar de Crăciun va avea loc în weekend-ul 12-13 Decembrie, 09:00-20:00, in mansarda Impact Hub din centrul Bucureștiului (str. Halelor, nr.5, lângă Starbucks Unirii).


INTRARE GRATUITĂ! Detalii pe evenimentul Facebook >> https://www.facebook.com/events/530849593740943/
_____________________________________
 
Ediția de Crăciun #Dichisar este gândită special pentru a ne ajuta să intrăm în mood-ul de sărbători, cu muzică bună, shopping creativ și una dintre cele mai bune cafele din oraș.
 
Absolut toate produsele pe care le veți găsi sunt lucrate manual de creatori români tineri și talentați. Pregătiți cu atenție bugetul, veți vreau să cumpărați toate cadourile de aici! Iată doar câteva dintre recomandările noastre, dați join evenimentului Facebook pentru a descoperi toate produsele >> https://www.facebook.com/events/530849593740943/


Aflați mai multe »

Etichete: ,