sâmbătă, 21 iunie 2014

Primele impresii Apidermin Lejer...

După cum aţi văzut pe blogosfera s-a desfăşurat o nouă campanie de testare de la Complex Apicol Veceslav Harmaj şi testarea noi game Apidermin Lejer cu produse dedicate tenului normal şi mixt. Au ajuns acum ceva timp şi la mine aşa că acum revin cu părerea mea despre ele.

Lapte demachiant lejer
Produsul promite să indeparteze delicat şi eficient machiajul, lăsând tenul hidratat timp îndelungat.



Trebuie folosit foarte puţin produs,  în caz că aveţi un machiaj rezistent la apă trebuie folosit mai mult, nu ustură ochii şi lasă tenul curat.
Preţ: 11,16 ron
Cantitate: 150 ml

Loţiune tonică hidratantă 
Acest produs tonifică pielea în profunzime, asigură nivelul ridicat de hidratare a pielii, micşorează porii şi protejează tenul de radicalii liberi.



 Îmi place senzaţia pe care o am după utilizarea produsului, poate asta şi datorită mirosului plăcut pe care îl are .
Preţ: 11,16 ron
Cantitate:150 ml

Crema lejeră hidratantă de zi 
Am fost sceptică când am văzut prima dată această cremă, nu ştiu de ce aveam impresia că nu are protecţie solară.În general evit să folosesc crema , o prefer pe cea matifiantă de la La Roche Posay dar am făcut pauză pentru a vedea cum se comportă aceasta.





 Ca şi consistenţă e puţin mai groasă , dar trebuie folosit puţin produs. Intră repede în piele, hidratează bine ce nu îmi place că zona T luceşte după câteva ore asta dacă este o temperatură mai scăzută în cazul în care în aceea zi e caniculă tenul luceşte parcă te-ai dat cu ulei.
 Eu o voi folosi când vine sezonul rece, cred că atunci va fi cel mai bine pentru tenul meu.

Preţ: 13 ron

Cremă lejeră regenerantă de noapte
Este un produs care regenerează celulele pielii pe perioada nopţii, şi chiar dacă nu folosesc o cremă de noapte în mod constant  acesta mi-a plăcut foarte mult.





 La fel ca şi cea de zi intră uşor în piele, lăsând-o hidratată....problema este din nou zona T.
 Cu toate acestea îmi place foarte mult, şi chiar nu mă deranjează , îmi prind părul şi  dorm aşa. Pielea arată foarte bine dimineaţa 
Pret: 14 ron


Mai multe informaţii despre aceste produse puteţi citi aicigama Apidermin Lejer

Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , , , , ,