luni, 3 noiembrie 2014

InstaLife # 44

      Bună dimineaţa , a venit şi luna noiembrie, mâine poimâine e 1 decembrie şi după, Crăciunul, a zburat timpul acesta incredibil de repede. Nu mă deranjează neapărat că e luna noiembrie şi mai este un pic şi se termină din nou anul, cât faptul că a venit frigul.


    Am început săptămâna cu măncare chinezaescă: pui dulce-acrişor, delicios şi practic fiind în concervă îl torn în vas şi gata mâncarea la lucru.
Dacă tot am găsit la Lidl mi-am făcut stocul, până acum am încercat şi pastele în stil Cantonez şi mi se par delicioase, aşa că am achiziţionat mai mult să am. Sunt foarte uşor de preparat şi rapid, în mod normal ajunge pentru două porţii..dar eu mănânc mult. Sortimentul cu orez încă nu am apucat să îl încerc, dar cât de curând îi fac "felul" şi lui.


Cu întârziere mi-am achiziţionat Cosmopolitan şi l-am răsfoit la un cappuccino imens şi delicios.




   Relaxarea de seara , cu tiramisu de la Lidl...dacă m-ar întreba cineva cum văd eu o seară perfectă cel mai simplu răspuns: lumânare aromată, desert şi citit de bloguri.

  Mi-a ajuns brăţara comandată de la More Charms, îmi doream de ceva timp dar abia cum am apucat să o achiziţionez, am dat pe ea 35 ron +10 ron transport prin curier...
Cam atât din săptămâna trecută...o săptămână uşoară vă doresc :*

Etichete: