marți, 5 aprilie 2016

Noua linie de ingrijireVENUS Beauty Detox – pentru o piele sanatoasa


Noua linie de ingrijire facial Beauty Detox de la VENUS completeaza prin cele 6 produse linia deja existent. Ingredienti inovatori ingrijesc pielea in mod intensiv si o protejeaza de influentele nocive ale factorilor de mediu si de stres.
Formula delicata pe baza de aloe vera si ceai verde are un efect de curatare si de echilibrare si permite legarea radicalilor liberi. Procesul de imbatranire a pielii este decelerat. Tenul recapata imediat un aspect sanatos si revitalizat. Acizi dulci extrasi din flori stimuleaza regenerarea celulara intr-un mod delicat. Pentru o senzatie intensa de prospetime si o piele cu un aspect mai tanar. Prin utilizarea produselor VENUS Beauty Detox, pielea va fi curatata, hranita si va avea un aspect mai frumos.

Aflați mai multe »

Eveline Cosmetics Nail Therapy 8 în 1 Total Nail conditioner

  Nu v-am mai vorbit de câteva luni bune despre îngrijirea unghiilor, asta datorită faptului că am avut o problemă și unghiile arătau îngrozitor, e adevărat că nici nu prea am avut grijă de ele. În general folosesc produse de curățenie foarte puternice, fără mănuși. Pielea mâinilor nu a suferit așa tare dar unghiile au devenit foarte subțiri, casante și arătau groaznic. Am început să caut ceva care să mă ajute dar am decis din start că vreau un produs cu un preț accesibil, și eventual dacă îmi place ulterior să îl achiziționez dintr-un magazin fizic și nu online (e aiurea pentru un singur produs să faci comandă). Când am făcut shopping  pe aoro, am zis că merită să pun în coș și acest produs la un preț accesibil și mai ales că nu am încercat nimic de la acest brand. Am citit păreri pozitive despre el dar  doar la produsele  de îngrijire a tenului, dar la un preț acceptabil și dacă nu îmi plăcea îl pasam mai departe.



Aflați mai multe »

Etichete: