marți, 22 iulie 2014

Am încercat Paula's Choice...

    Despre  produsele Paulas Choice am auzit în urmă cu ceva timp, cum sunt eu o fire foarte curioasă mi-am tot dorit să le încerc dar m-am cam codit eu mai ales că mi se par cam scumpe pentru bugetul meu aşa că am aşteptat.
M-am gândit iniţial să aştept o oferta  dar norocul mi-a  surâs în momentul în care au băgat în magazinul online varianta de 30 de ml, atunci am achiziţionat cele două produse.
Întotdeuna am fost de părere că dacă am şansa să cumpăr inclusiv clenser de la acelaşi brand produsele vor avea efect mai bun.

CLEAR Pore Normalizing Clenser
Chiar şi după ce l-am folosit timp îndelungat mi s-a părut bun, adică nu usucă tenul , pielea rămâne curată dar nu îl voi reachiziţiona cel puţin în viitorul apropiat , prefer să încerc alte produse .


La varianta de 30 ml costă 23 ron, se găseşte şi varianta full-size dacă ţin minte 75 ron, se apropie foarte mult ca şi preţ şi cantitate cu produsele de la Mario Badescu.

CLEAR Extra Strength Anti-Redness Exfoliating Solution With 2% Salicylic Acid
 Am cumpărat acest produs după ce am citit multe păreri pozitive , de la bloggerite pe care le urmăresc şi chiar nu m-a dezamăgit deloc. Efectul de exfoliere a tenului s-a văzut chiar a doua zi de aceea am fost şi sunt încă foarte încântată de el.



Preţul produsului este 33 ron la varianta de 30 ml, dar poate fi achiziţionat şi în varianta full size.

Ce promite să facă:
-este dedicat tenului  cu tendinţă acneică
-este o substanţă lichidă care exfoliază chimic celulele moarte ale pielii, lăsând o piele netedă şi sănătoasă
-ameliorează punctele negre, porii dilataţi 
-calmează iritaţiile pielii şi rozaceea
-reduce petele cauzate de acnee şi apariţia pustulelor
-nu conţine parfum şi coloranţi
Pentru că acest produs conţine acid salicilic am folosit protecţie solară, de fapt fiind şi principalul motiv pentru care am început să folosesc protecţia solară.
Îmi place foarte mult acest produs, şi l-am folosit până la ultima picătură, după ce am văzut efectele benefice asupra tenului am decis să îl reachiziţionez după ce termin exfolierea mai agresivă cu un alt produs achiziţionat de pe ebay.
Dacă totuşi sunteţi curioase să încercaţi produse de la ei, puteţi ca şi mine să încercaţi cu varianta acesta mică, oricum ajunge suficient să vă faceţi o părere dacă merită sau nu.


Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , , , , ,