marți, 19 august 2014

InstaLife # 32 &33

   Hey preatty ladies..
    Nu am lipsit mult şi sper că unele din voi nu au abandonat cititul blogului meu, cum ziceam  am revenit şi sper să fiu pe linia de plutire în perioada următoare. După cum toate păţim concediu ne cam taie din avânt, mie personal sigur, nu am chef de nimic.
   De pe 8 august am fost liberă, m-am gândit că este mai ok să prindem weekendul , dimineaţa la 6 m-am trezit şi dus a fost somnul meu deşi nu plănuiam să plecăm aşa devreme nu am avut de ales. 
Pe drum ne-am oprit şi la :
  • Muzeul  Aurului de la Brad, pute'i citi aici despre el


  • Muzeul Etnografic din Chiscau, este muzeu privat a familiei Flutur care a strâns de-a lungul anilor o grămadă de obiecte antice din toate zonele...intrarea este gratuită şi se pot face donaţii. Mai multe poze puteţi vedea aici

Afară era înorat, pe drum nu a plouat dar înainte să ne cazăm a început ploaia foarte tare. Nu a fost chiar grav, era oricum seara aşa că ne-am oprit la Cimpani, aproape de Stei. Pensiunea era şi singura din sat, dar preţul decent şi curat, aşa că am   rămas două nopţi.
 Sâmbătă am plecat de dimineaţă pentru a vizita Valea Sighistelului, un traseu destul de dificil de patru kilometri, la început a fost uşor de mers după care a devenit dificil trebuia mers pe pietre, evitat pomii căzuţi. Nu pot spune că nu a fost frumos, dar pentru o pesoană care doar se urcă în maşină şi coboară din ea la destinaţie...am o febră musculară  de abia merg.



Duminică dimineaţă am pornit spre Cluj, nu înainte de a vizita Groapa Ruginoasă urcare 40 de minute tot pe pietre destul de abrupt,a fost mai uşor de urcat decât de coborât.



La Cluj am stat două nopţi, unde am profitat de ieşiri seara chiar am fost şi la un film, nu că la noi nu se putea, dar acolo avem  un prieten  şi am profitat să mai petrecem un pic de timp împreună, am fost inclusiv la Mall unde nu am putut să mă abţin să intru şi în Sabon...am ieşit cu un mic suvenir de acolo.




Nu pot spune că mi-am luat multe, deşi ofertele erau foarte tentante.



Dacă tot am stat atât în Cluj am apucat să mergem şi la Turda, mai mult am mers din curiozitate decât pentru recreere deşi recunosc că la un moment dat mi s-a cam făcut rău...am frică de înălţime.

  Marţi dimineaţă am plecat la Alba Iulia, eu nu am mai fost niciodată aşa că am rămas vrăjită. Cetatea este renovată, arată superb şi am mers să vedem schimbul gărzilor, nu a fost aşa grandios..mă refer cu salve de tun asta este doar în weekend.


Per ansamblu acest concediu a fost mai odihnitor decât cel petrecut peste graniţă, mai ales că, cu maşina te poţi opri unde vrei :)
Miercuri a trebuit să ne întoarcem pentru că trebuia să merg la spital, iar joi am plecat la sat la ruga. 



Am terminat concediul într-un mod foarte relaxant.

               Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram



Etichete: