marți, 17 noiembrie 2015

Review &swatch:Kueshi CC Cream

    În ultima cutie Pick N Dazzle am primit un produs neașteptat, sau mai bine spus un produs de care nu știam că există și anume CC Cream de la Kueshi. Am încercat câteva produse de la acest brand, chiar îmi plac, dar toate erau de îngrijire a părului , tenului și corpului dar produse de makeup nu. 
   Mi-a fost greu să mă decid să îl desigilez, am câteva produse acasă cu care mă împac bine, dar când am văzut pe ambalaj că produsul conține  acid hialuronic am zis  gata trebuie să îl încerc. În mod normal toate produsele care nu îmi sunt necesare pe moment sau pur și simplu mă plictisesc de ele stau cuminți într-o cutie pe care o deschid săptămânal să studiez, dar acesta nu cred că va ajunge prea repede în cutia "rezervă".
Până acum am mai încercat un CC Cream de la un brand românesc care nu m-a mulțumit deloc și care mi-a tăiat cheful de a achiziționa astfel de produs.



Ce promite:
  • hidratează tenul cu ajutorul uleiurilor naturale, ascunzând semnele de oboseală și ămperfecțiunile minore ale tenului
  • uniformizează nuanța pielii și face porii să pară mai mici
  • reorganizează structura internă a pielii ajutând la îmbunătățirea aspectului pielii
  • SPF 10
Cantitate:50 ml
Preț:aproximativ 20 de dolari
Valabilitate:12 luni de la deschiderea ambalajului
Produsul nu conține parabeni și nu a fost testat pe animale

   Prima impresie, când l-am încercat pe mână a fost că este un pic cam închis, dar când l-am aplicat pe față mi s-a părut că totuți mi se potrivește,oricum l-am fixat cu pudră pentru a sta mai mult pe față. Deși nu mai am probleme cu tenul mai bine zis am scăpat de acnee, am rămas cu problema sebumului (problemă rezolvată temporar de un alt produs despre care vă voi povesti în curând).


O singură pompă este suficientă pentru aplicarea unui singur strat plus retuș, ceea ce este un pic mai mult decât trebuie de obicei.
Acoperirea acestui produs este mică spre medie, cu cât aplici mai multe straturi cu atât acoperirea este mai bună. Ce îmi place la acest produs este textura sa foarte cremoasă, și faptul că oricât de multe straturi aplici pielea arată bine fără a părea excesiv de machiată.
Este un produs foarte bun de utilizat în sezonul rece când pielea tinde să mi se usuce mai ales în porțiunile unde tenul este normal.

Etichete: , ,