marți, 18 februarie 2014

Ochi fermecatori cu Max Factor Excess

    Rimelul nu poate lipsi din machiajul de zi cu zi, şi nici din micuţa trusă de farduri pe care o purtăm în poşetă. 
    Astăzi vă povestesc despre ultima apariţie de la Max Factor, un produs pe care l-am primit şi eu spre testare, între timp a apărut în magazine.
Fiind primul meu rimel pe care îl încerc de la Max Factor, recunosc că am fost şi foarte curioasă de ceea ce poate, aşa că de când l-am primit este singurul rimel pe care îl mai folosesc.
Modalitate de aplicare: 
   Pasul 1: Volum extrem
Este o formulă pentru a îngroşa genele, conţine ceară de albine şi pigmenţi de culoare închisă, având o perie mare care conferă extra volum.
Deşi acest pas este menit să îngroaşe genele, îmi place că nu rămân încărcate şi nu se lipesc.
   Pasul 2 top coat :Lac intensificator: este un lac intens negru, pentru finisare, având o formulă mai subţire pentru a asigura alunecarea mai uşoară asupra genelor.
   Odată cu utilizarea top coatului, genele devin negre şi lucioase, acest pas făcându-le să pară mai lungi. 
Rimelul este rezistent la apă, şi se dă jos destul de greu de pe gene chiar şi cu demachiantul potrivit, aşa că la vară va rezista cu brio căldurii.  Eu mai  vreau să îl testez şi când voi merge la ştrandul termal, să văd dacă căldura îl va face să se " topească", deşi mă îndoiesc.

Excess Intensity Longwear Eyeliner
Ce promite:
-precizie
-12 ore de intensitate pentru un impact extrem
-disponibil în mai multe culori
-rezistent la apă 
Nu am mai folosit de mult un creion retractabil prefer în general să folosesc tuşul care mi se pare mai uşor de utilizat datorită vârfului subţire. Singură problemă care am întâmpinat-o la acest produs  este faptul că având pleoape uleioase  produsul s-a întins, aşa că la a doua utilizare am folosit o bază şi nu s-a mai întâmplat.
   Îmi place foarte mult că este un negru vibrant, se poate trasa o linie groasă sau subţire în funţie de preferinţe. 


Etichete: , , , , , ,