joi, 30 octombrie 2014

Primer pentru Fardul de Pleoape Just Cosmetics

    Bună dimineaţa, astăzi am decis să vă povestesc despre primerul pentru pleoape. Până acum cinci poate chiar şase ani, fardurile de ochi rezistau eroic ore bune fără a se strânge în pliuri pleopelor. Probabil că fiind prea rezistente cei din industrie s-au gândit să  mai scoată bani din ceva şi au modificat din ingredinte, acesta este strict părerea mea alfel  nu îmi explic diferenţa de calitate de atunci şi acum.



   Recent mi-am schimbat primerul pentru pleope , înainte am folosit Urban Decay dar cum sunt în criza de bani de o perioadă încoace, am decis să mă orientez către alte branduri mai accesibile şi am descoperit primerul de la Just Cosmetics, un brand nou pentru mine de aceea am fost curioasă să văd cum este.De obicei sunt mai reţinută în ceea pe priveşte brandurile despre care nu prea am auzit, dar încep să văd din experinţe şi am ajuns la concluzia că de cele mai multe ori e bine să încerci şi să nu ocoleşti din cauza unor opinii.

Ce promite:
-este o bază dedicată tuturor tipurilor de piele, indiferent dacă aveţi pleape normale sau uleioase
-prelungeşte durata fardurilor
Cantitate:5 gr
Preţ: 29,9 ron si poate fi achiziţionat de pe siteul celor de la Produse cosmetice.ro
 Ce mi se părea în general neplăcut la primere( unele încercate până acum) , modalitatea de aplicare, la acest produs în schimb îmi placa foarte mult că are  propriul lui aplicator.


Are o consistenţă fluidă se comportă ca un gel , uşor de întins care intră aproape instantaneu în piele fără a încărca.În general primerele trebuie lăsate să intre în piele , deci automat se pierde timp dar cu acest primer machiajul merge mult mai repede. 
Fiind un primer transparent el nu afectează fardul aplicat peste, cu toate acestea are un efect iluminator aşa că atunci când vreau un machiaj natural aplic primer, urmat de tuş şi rimel şi am terminat.
Pe lângă faptul că poate fi aplicat ca şi primer pentru pleoape , poate fi utilizat şi în alte zone în care este nevoie pentru a estompa liniile fine şi porii dilataţi, până la urmă poate fi considerat cu uşurinţă un produs 3 în 1 .
Consider că , produsul este chiar bun şi are preţ accesibil, iar dacă sunteţi curioase să îl încercaţi sau nu sunteţi mulţumite de ceea ce folosiţi acum eu cred că merită o şansă mai ales dacă aveţi pleoapele uleioase.


                Follow my blog on:Facebook , Bloglovin si Instagram

Etichete: , ,