duminică, 29 martie 2015

Mască de păr cu unt de cacao de la Ziaja

   Săptămânile trecute nu am mai rezistat tentației de a încerca ceva de la Ziaja și am mers la Miracolul plantelor să văd ce găsesc. 
Recunosc că puteam găsi un magazin online și îmi era mai comod dar am preferat să mă uit la produse și să le sucesc pe toate părțile. Mi-a fost greu să mă opresc la un singur produs de la acest brand, dar am considerat că nu mai am nevoie și de alte produse așa că am rămas pentru moment doar cu această mască de păr.



Ce promite:
  • previne ruperea și despicarea vârfurilor
  • oferă firului de păr rezistență și elasticitate
  • netezește firul de păr( recomandat este să folosiți toată gama pentru un rezultat optim)
Preț:dacă îmi amintesc bine 16 ron, dar prețul depinde de locul achiziției
Cantitate: 200 ml
Valabilitate:12 luni de la deschiderea ambalajului

Primul lucru care m-a impresionat într-un mod plăcut a fost mirosul, păcat doar că nu persistă pentru că este delicios. Pentru o mască de păr mi se pare că , compoziția este destul de lichidă dar ajută la o distribuire ușoară pe toată lungimea părului(ca și  consistență îl pot considera mai degrabă un balsam de păr decât o mască). Efectul de netezire aș spune că s-ar vedea, dacă aș folosi cum este recomandat să folosesc gama ,dar cum folosesc doar masca cred că are un oarecare efect de netezire. 
Sunt curioasă totuși cum se comportă la o persoană cu un păr puțin ondulat, nu vreau să fiu absurdă și să zic o persoană cu părul creț. Per ansamblu mi se pare bun, nu grozav deoarece mă așteptam să îmi hidrateze intens părul.
Nu cred că voi reachiziționa această mască vreodată, dar cu siguranță aș încerca alta din altă gamă...

Etichete: ,