joi, 10 septembrie 2015

Tigi Urban Anti-Dotes Re-Energize

  Cred ca daca incep sa caut in postarile din urma, cel mai des scriu despre produse de ingrijirea tenului dar de curand am inceput sa ma focusez mai mult pe ingrijirea parului. 
Am inceput de la un bob scurt iar acum am un par lung, care sper sa ajung sa il las mai lung(asta daca nu reusesc sa rezist tenatiei de a ma tunde). Am tot incercat produse de ingrijirea parului din supermarketuri, dar tanjeam dupa ceva profesional.Stiti si voi senzatia aceea dupa ce mergi la salon si se folosesc produse profesionale care iti fac sa arate parul l de milione....asta mi-am dorit si eu de ceva timp .
De la Care Spot mi-am mai achizitionat cateva produse, dar nu direct ci prin Emag de data acesta am ales sa imi achiztionez direct de la ei pentru ca dau si cadouri in colet. 



Am studiat intens siteul înainte să mă decid  să îmi achiziționez și recunosc că oferta m-a făcut să aleg setul din imagine,mai ales că nu am mai încercat produse Tigi și nu știam la ce să mă aștept. 
La prima impresie prețul este mare, dar calculat cât dai pe produsele din supermarket și cantitatea produselor se ajunge cam tot pe acolo(aici mă refer la prețul care a fost la promoție).
Pe lângă cantitatea mare de produs mi-a plăcut și modalitatea de dozare, foarte practic mai ales la cantități atât de mari deși mi-ar place și la cele mai mici.
Pentru că am un păr cu tendință de îngrășare am fost puțin sceptică, mai ales că această gamă este recomandată pentru folosirea zilnică ceea ce nu mi-am dorit mai ales că am părul vopsit . 
Cu toate că nu îl folosesc zilnic părul nu mi se îngrașă mai repede decât de obicei ceea ce mi s-a părut super. 
Un alt lucru care îmi place este mirosul plăcut de mere verzi, miros care se păstrează până a doua zi.
Produsele sunt foarte spornice, la fiecare spălare am nevoie de două pompe de șampon și trei de balsam (cantitatea utilizată este în funcție de lungimea părului).
Îl folosesc de ceva timp, dar încă nu am ajuns la jumătatea  sticlei , sunt mulțumită de produs și chiar nu regret că l-am achiziționat
Cantitate:750ml fiecare și poate fi achiziționat de pe diferite siteuri
Preț:depinde de site, eu am dat 124 ron fiind redus de la 177 ron, o reducere destul de semnificativă
În cazul în care voi ați testat produse de  la brandul Tigi, ce game îmi mai recomandați, îmi doresc foarte mult o mască dar nu știu de care așa că orice sugestie e binevenită.

Etichete: ,

Un ten cu aspect mai tanar: NIVEA CELLULAR ANTI-AGE


Bucură-te de un ten care nu-şi dezvăluie vârsta, cu ajutorul gamei NIVEA CELLULAR ANTI-AGE, cea mai avansată soluţie anti-rid ce reîntinereşte aspectul tenului, determinând celulele să se comporte din nou ca unele tinere.


Gama NIVEA Cellular Anti-Age conţine un cocktail eficient şi inovator de ingrediente, precum acid hialuronic, extract de magnolie şi creatină, o combinaţie perfectă ce luptă activ împotriva semnelor îmbătrânirii tenului. Principalele beneficii? Reduce gradul de apariţie a ridurilor, redă fermitatea şi creşte nivelul de elasticitate al pielii.

Formula unică a noii game NIVEA CELLULAR ANTI-AGE pătrunde în straturile profunde ale epidermei, îmbunătăţind activitea celulară şi oferind tenului un boost de tinereţe.

Ai înceredere în tine şi în frumuseţea ta cu noua gamă NIVEA CELLULAR ANTI-AGE care îţi va ajuta tenul să se comporte şi să arate ca unul tânăr!


Recomandări pentru un ten care nu-şi dezvăluie vârsta:

  • Îngrijeşte-ţi zilnic tenul cu ajutorul cremei de zi NIVEA CELLULAR ANTI-AGE!
Preţ recomandat: 61.58 Lei

  • Luptă împotriva ridurilor şi în timpul somnului, cu ajutorul cremei de noapte NIVEA CELLULAR ANTI-AGE!
Preţ recomandat: 61.58 Lei

  • Pentru a te bucura din plin de efectul de întinerire de la NIVEA, completează ritualul de îngrijire anti-rid cu crema pentru ochi NIVEA CELLULAR ANTI-AGE!

Preţ recomandat: 52.39 Lei

Etichete: ,