miercuri, 30 aprilie 2014

Un mic wishlist de la Aoro....

  De mult nu am mai făcut nici o comandă Aoro, deşi  cam la două luni obişnuiesc să îmi comand câte ceva. Îmi place foarte mult gama variată de produse  şi numeroasele branduri din care cu siguranţă se găseşte ceva de cumpărat.
 Zilele trecute chiar mă uitam peste site după câteva produse, pentru că doresc să pun o comandă. Greu de decis pentru că îmi doresc cam multe,aşa că astăzi m-am gândit să scriu un mic wishlist de care sper să mă ţin cât de cât.Primul produs trecut pe lista este Macadamia Matural Oil Care Masca,asta pentru că în ultimul timp mi-am cam neglijat părul şi m-am concentrat mult pe problemele tenului. Parul meu a trecut  prin multe schimbari drastice, de la decapaj acum aproximativ doi ani, pana la schimbarea culori . De accea el a devenit fragil , subtire si deshidratat.Chiar zilele trecute am citit un review despre această mască şi am decis că trebuie să o încerc.Am cercetata mai multe surse pentru a fi sigura ca face ceea ce promite: hraneste parul deteriorat, astfel incat parul isi recapata forta, elasticitatea si stralucirea.

 Cu siguranţă nu mă voi mulţumi doar cu masca, şi în timp voi cumpăra toate produsele din gamă ele nu sunt foarte multe dar imi place ca pot alege o cantitate mai mica pentru a incerca, dupa care pot achizitiona produsul in cantitate mare.
Trecând la produsele pentru ten am descoperit o mască pe care eu am încercat-o acum ceva ani buni şi pe care nu o mai găsesc în magazin.
Garnier Pure este o mască pentru ten cu probleme, acnee. Dacă o vedeţi să ştiţi că merită încercată, am obţinut efecte pozitive cu ea .Produsele de la Garnier in general sunt bune, ma refer la cele pentru tenul cu probleme pentru ca eu doar din acelea am incercat. Pe Aoro veti gasi oricum o gama variata si preturile sunt foarte accesibile.
  A treia dorinţă este un parfum, nici nu se putea altfel având în vedere gama variată pe care o comercializează magazinul. La parfum mi-a fost cred ca cel mai greu sa aleg unul, mai ales ca variatia de produse este mare si desi la inceput m-am uitat dupa parfumuri pe care le-am detinut, m-am gandit ca este timpul pentru o schimbare.
 Iniţial eram decisă să achiziţionez acest parfum Paco Rabanne din magazin,dar am rămas puţin uimită de cât este preţul de mare aşa că ştiam sigur că deşi durează aproximativ trei zile până intru în posesia lui este mai convenabil să îl achiziţionez de pe Aoro.ro. Până acum nu am mai avut nici un parfum de la Paco Rabane, însă soţul meu da, şi a fost foarte încântat de el mai ales că au parfumuri cu miresme plăcute care durează foarte mult.
În general îmi plac parfumurile florale, care pot fi purtate în orice sezon şi a căror aromă să persiste cât mai mult.
Transportul costă 15 ron şi se efectuează prin curier, astfel puteţi alege între: Cargus sau DPD depinde pentru ce optaţi.Dacă atunci când ajunge pachetul vi se pare ceva în neregulă cu el, puteţi să îl refuzaţi fără nici o problemă. Sinceră să fiu încă nu am păţit nimic cu pachetele , totul a ajuns intact.
Pe voi ce produse vă tentează?

Etichete: , , , ,