miercuri, 10 decembrie 2014

Îngrijirea unghiilor cu Trind Keratin Treatment for Nails+ CONCURS

   Am nişte unghii moi, asta de când mă ştiu, aşa că de-a lungul anilor am tot căutat remedii inclusiv suplimente. O cunoştinţă mi-a recomandat un produs de la Farmec de care am fost foarte încântată o perioadă , asta până bineînţeles am ajuns în posesia acestui set de tratament. 
Tratamentul este dedicat unghiilor fragile sau subţiate ca urmare a folosirii solvenţilor sau gelului.


Setul este compus din:
Regeneratorul pentru unghii cu keratină
Primul lucru observat la acest produs este mirosul , ador să îl miros char şi când nu îl folosesc . Deşi în recipient mi se părea cam roz odată întins pe unghie se usucă şi crează un efect mat fără a schimba culoarea unghiei.

Lac protector pentru unghii
Dacă regenerantul miroase divin , lacul nu este deloc pe placul meu olfactiv având un miros foarte puternic de lac de unghii obişnuit.Odată uscat arată ca şi un lac incolor, dând un luciu şi aspect de manichiură impecabilă.

Interesant mi se pare că acest tratament conţine keratină, ceea ce până l-am văzut am crezut că este doar o substanţă dedicată îngrijirii părului.
 Pentru a vedea rezultate optime acest tratament trebuie folosit între 4-6 săptămâni, puteţi folosi cele două produse împreună sau separat. Eu după ce am terminat perioada recomandată îl folosesc o dată la două săptămâni.
Preţul setului este momentan la reducere şi costă 56,7 ron în loc de 81 ron şi poate fi găsit pe siteul celor de la Rouge Boutique

Câştigaţi un produs Trind Ridge Filler Smoothing &Protecting Base Coat


Condiţii:
-să urmăriţi blogul cu gfc
-like&share acestui concurs pe Facebook
-lăsaţi un comentariu cu linkul de share+ numele gfc
Durata concursului: 10.12-17.12 urmând ca în 2-3 zile de la încheierea concursului să se anunţe câştigătorul extras prin random.org

Etichete: , , , , ,