sâmbătă, 19 octombrie 2013

Empties

Astăzi m-am decis  să fac curat în dulăpiorul din baie si să arunc ce am gol , produsele care nu mai pot fi folosite.
Sunt destul de puține !Nu mai am răbdare să le țin până se strâng....
Mario Badescu-Silver Powder puteți citi despre el aici, mă declar în continuare fan al brandului dar mai ales al acestui produs.
Mario Badescu Acne  Facial Clenser puteți citi despre el aici, mi se pare foarte bun dar recent l-am înlocuit cu alt produs de la alt brand.
 Demachiant MARIO BADESCU Keratoplast Crem Soap si Tratament MARIO BADESCU Buffering Lotion...puteți citi despre ele aicinu am reușit să le termin dar , deoarece au termen de valabilitate șase luni de la deschidere( nu conțin conservanți) trebuie să le arunc.
Masca de fata cu argila activa si trandafir de la Vivanatura puteti citi aicisunt foarte mulțumită de ea și cu siguranță o voi reachiziționa.
Maybelline Eyeliner Lating dramara- puteti citi aici despre el.Mi-a plăcut foarte mult dar din păcate după două luni nu am ajuns la jumătățea sticluței și el s-a întărit. Îmi pare rău că trebuie să îl arunc, mai ales că este foarte bun, dar asta este. Sunt în căutarea unui alt tuș te ochi...



Bourjois Reveille moi-nu e un secret că am o obsesie pentru gelurile de dus de la ei. Are un miros plăcut ,dar care din păcate nu rămâne. Testez în cotinuare gelurile de la ei :)