vineri, 7 noiembrie 2014

Stridex Single-Step Acne Control Maximum Alcohol Free 90 Soft Touch Pads

 După cum ştiţi obsesia Iherb circulă pe blogosferă, şi eu recunosc sunt mare fan, am un wishlist pe care încerc să îl urmez şi în  fiecare zi mai adaug ceva ce mi se pare interesant. 
Am acest produs încă din iunie, l-am folosit i-am dat mai multe şanse şi la final l-am pus pe raft şi acolo a rămas. Destul de recent m-am mai gândit să îi mai dau o şansă, nu ştiu a câta este.


Ce promite:
-curaţă impurităţile  şi sebumul
-efect maxim împotriva acnei
-conţine acid salicilic
Preţ:6,61$
Cantitate:90 dischete
Ingrediente:
-active:Salicylic acid 2.0% (w/w)
-inactive: ammonium lauryl sulfate, ammonium xylenesulfonate, citric acid, DMDM hydantoin, fragrance, menthol, PPG-5-ceteth-20, purified water, simethicone, sodium borate, tetrasodium EDTA

Acest produs este destinat persoanelor cu ten problematic şi în compoziţia lui are acid salicilic de aceea am rămas suprinsă când am văzut că la mine nu are efect, mai ales că la mine toate produsele care au aceste ingrediente în compoziţie  sunt eficiente.
Cutia conţine 90 de dischete destul de subţiri, îmbibate foarte bine într-o substanţă chiar dacă am deschis de multe  ori produsul cele rămase în cutie au rămas la fel de umede. 
Are un produs destul de înţepător, mentolat aş spune şi dacă ajunge în zona ochiilor îi face să lăcrimeze. Chiar dacă l-am folosit de mai multe ori cu pauze, produsul s-a comportat de fiecare dată la fel.
La prima aplicare mă ustura faţa după aplicare, dar puţin cred că datorită chestiei mentolate pe care o are în compoziţie, dar senzaţia trece repede. Două zile mai târziu şi  opt dischete utilizate (folosesc câte două dischete de două ori pe zi), tenul meu o ia razna printr-o uscare a pielii mai ales în zona nasului şi bărbiei. Atunci exfoliez tenul şi aplic o cremă cu compoziţie mai hidratantă,aşa că am rezolvat această  problemă. 
Aplic în continuare vreo două săptămâni evitând alte produse în afară de demachiant şi clenser, m-am gândit că poate a fost influenţant de un alt produs, rezultatul ....niciunul. Am încercat şi pe nou apărută şi pe cea mai veche, nu le-a uscat nu le-a iritat, absolut nici un efect.
Astfel că am decis că nu mi se potriveşte şi îl voi da altcuiva să îl încerce, cel mai probabil produsul nu este compatibil cu tenul meu.
Sunt curioasă dacă una din voi l-a încercat..a avut efect?


Etichete: , , , , ,