miercuri, 7 mai 2014

Pell Amar Bioactive S ACNE- Deeply Purifying Gel

Recunosc că mi-am pus mari speranţe în acest gel de curăţare , nu pot spune că nu îmi place dar nici nu mi se pare fenomenal de bun. În ultimul timp am schimbat foarte multe produse de îngrijire a feţei şi în principal clenserele, am cumpărat acest gel în ideea că este altceva.

Ce promite:
-curăţă tenul de toate impurităţile
-nu irită tenul şi nu îl usucă
-particulele de deblochează porii şi protejează tenul de formarea punctelor negre şi a comedoanelor
-regulează activitatea glandelor sebacee
Cum se utilizează:
-se aplică pe tenul umed şi se masează cu mişcări circulate. Se lasă să acţioneze 2-3 minute după care se clăteşte cu apă călduţă. Este recomandată utilizarea lui dimineaţa şi seara.
Preţ:35 ron
Cantitate:250 ml
Nu conţine:-parabeni
Este testat dermatologic
Non-cometogenic.

Cum mi se pare:
Nu este un gel de curăţare prost, dacă asta vă întrebaţi. 
Ce îmi place la el este că: tenul rămâne curat  fără a-l usca  , tenul nu rămâne roşu sau iritat după utilizarea lui. Sistemul de dozare este  bun, niciodată nu se iroseşte prea mult produs.
Gelul este transparent şi are o compoziţie gelatinoasă, de multe ori când îl întind mai scap din produs în chiuvetă.

  La partea cu deblocarea porilor, nu ştiu ce să spun mie nu mi se pare că la partea aceea m-a ajutat în vreun fel , nici la prevenirea punctelor negre. Aveam aşteptări destul de mari, însă în ceea ce priveşte tratarea tenului meu acneic. M-a întrebat cineva acum ceva timp că ce ma aştept să facă clenserul pentru tenul meu..sincer să mă ajute să scap de acneea de care sufăr pe alocuri şi în anumite perioade, a zis că un clenser nu prea are cum...îl pui pe faţă şi îl clăteşti. Am analizat atent aceste vorbe şi am ajuns la concluzia că da are dreptate, dar mă gândeam că un gel pe care il pui pe ten şi stă câteva minute ar trebui să acţioneze într-un fel. Şi să nu credeţi că mă aşteptam la minuni, m-am gândit că rezultatele se vor vedea în timp. La mine nu, şi de accea l-am dat de o parte pentru moment şi folosesc ceva de la Paula"s Choice, dar despre ele vă voi povesti într-o altă postare.
Daca totusi sunteti curioase sa il incercati , pentru calitatiile pe care le-am gasit eu, sunt curioasa daca la voi a functionat..pana la urma fiecare ten are propriul mod de reactie la fiecare produs in parte.

Etichete: , , , , ,