luni, 23 februarie 2015

GEROVITAL Happiness Nourishing Body Lotion

    Despre gama nouă de la Farmec am tot citit și văzut și cred că și voi la fel,pe mine în primul rând m-a vrăjit noul design care dă un aspect apetisant noilor produse care te îndeamnă să le achiziționezi.
Subgama Gerovital Happiness Caise este special concepută pentru a asigura o îngrijire optimă tenului uscat, care are nevoie de un plus de hidratare și remineralizare.


Am ales printre primele produse pe care să le testez o cremă de corp care mi-a făcut cu ochiul, deși recunosc că sunt cam leneșă și nu folosesc în general, chiar dacă mai am vreo două desfăcute.
Îmi place foarte mult ideea de cremă de corp cu efect de strălucire și recunosc că nu știam exact la ce să mă aștept.Așa că atunci când am aplicat prima dată această cremă am văzut că în compoziția ei are niște particule strălucitoare.
Loțiunea conține extract de caise și ulei de măsline, care oferă o hidratare optimă, iar vitamina E combate îmbătrânirea cutanată. Este ușor de aplicat și intră foarte repede în piele fără a lăsa un strat lipicios.Pielea rămâne hidratată și cu un miros foarte plăcut de caise.
Produsul nu conține parabeni, iar parfumurile sunt hipoalergenice.
Prețul produsului este foarte bun: 12,77 ron ( pe siteul Farmec) cantitatea este suficientă  200 ml.

Etichete:

Participa gratuit la workshop-ul Tiger Nails in cadrul Cosmobeauty 2015