marți, 14 aprilie 2015

Natural cover up stick – fond de ten natural de la QI Natural Cosmetics

   Ideea de a testa un produs mă încântă întotdeuna dar să încerc un produs natural mă încântă și mai mult. Atunci când cei de la Qi Natural Cosmetics au lansat o campanie de testare, nu am ezitat să mă înscriu , și am avut noroc să fiu  selectată așa că astăzi după o perioadă de testare revin cu unul din produsele .
Pe lângă faptul că este un produs 100% natural , nu conține conservanți și este handmade.
Este vorba despre un produs multifuncțional, poate fi cover stick sau  fond de ten, în funcție de ce aveți nevoie.
 Eu am ales nuanța cea mai deschisă:fair deoarece am tenul foarte deschis la culoare.

 
Beneficii:

  • este un produs cremos care se topește în contact cu pielea
  • tenul capătă o strălucire proaspătă
  • finisare satinată și diminuează imperfecțiunile
  • conține particule minerale care asigură o protecție solară
Ingrediente (RO): unt de shea*, ulei de struguri*, ulei de cătină virgin, ceară Candellila, amidon de porumb cosmetic, oxid de zinc, pigmenți cosmetici naturali, ulei esențial de lemn de trandafir, vitamina E naturală
100% ingrediente naturale, 50% ingrediente organice
 Ingrediente cheie:
  • Unt de shea (FPS ~ 10+), ulei de struguri și de cătină (FPS ~ 6) –  protejează tenul și asigură o hidratare în profunzime.
  • Oxidul de zinc – un excelent filtru UVA şi UVB recunoscut oficial, practic este un filtru mineral ce acționează ca barieră fizică de protecție.
  • Vitamina E – un antioxidant puternic, care promovează producția de colagen și care va ajuta ca pielea să arate tânără și suplă.
  • Cantitate:30 ml
  • Preț:55 ron și poate fi achiziționat de pe siteul qicosmetics.ro
  • Valabilitate:6 luni de la primirea produsului

 Când am desfăcut prima dată recipientul, m-am uitat la interior cu îndoială. Mi se părea închis la culoare, deși după aplicare mi se pare că arată chiar bine, natural.  Mirosul care eu l-as asemăna cu brusturele (știți că sunt ciudată cu mirosurile, întotdeauna le asociez cu ceva), până la urmă mirosul nu mă deranjează și chiar mi se pare interesant . Ca și consistență la prima aplicare mi s-a părut ciudată, ușor grunjoasă dar odată ce intră în contact cu pielea seamănă foarte mult cu un fond de ten obișnuit. Am experimentat un pic și am observat că îmi place mai mult să îl aplic după ce folosesc în prealabil serul de la Ivatherm. 
Eu am tenul mixt așa că după aplicarea produsului îl fixez cu pudră astfel tenul meu arată bine pe parcursul întregii zile.

 Fiind primul produs handmade de acest gen pot spune că  mă înteleg chiar bine cu el deși nu mă așteptam(sunt obișnuită cu cele din comerț și de obicei  aleg finisul mat).
 Sunt curioasă dacă la vară ne vom împăca la fel de bine.

Etichete: